dilluns, 6 de juliol del 2015

Zona de pícnic del Parc l'Arbreda, Begur, Baix Empordà

Zona de pícnic ideal per venir a la tardor, a l'hivern o principis de primavera. Es tracte d'un parc a la zona urbanitzada de Begur. Està a la carretera de la Circumval·lació, als peus del centre històric.

Agost 2021: un usuari del bloc ens ha informat que ara hi ha més taules, que estan més ombrejades i que han eliminat les taules metàl·liques. Quan poguem ho tornarem a visitar per actualitzar-ho.


La proposta d'avui no deixa de ser curiosa per 2 motius:

1- Pel nom: perquè arbres té, però ombres poques... La major part del parc està a la solana.
2- Les taules i els seus bancs són de ferro... Amb el conseqüent risc si t'hi asseus a l'estiu, et pots escaldar les cames i braços; si voleu venir a l'estiu porteu tovalloles per aïllar-vos de l'escalfor i unes estovalles molt gruixudes per la taula.No té cap sentit fer taules i seients d'aquest material per un lloc d'exterior, crec que és un gran error per part de l'Ajuntament.

Consta de dues taules grans de ferro i dues taules de jocs tradicionals de plàstic (petites) però que si convé es poden utilizar per menjar.









El parc és xulo i interessant, però massa assolellat. Hi ha pista per skate, cistelles de básquet, porteries de futbol, taula de ping pong...






La part de jocs infantils està molt bé, te jocs molt divertits i originals. Sobretot ens va agradar un sorral amb dues petites excavadores que es poden utilitzar.








El parc queda per sota del nivell de la carretera i per sota per l'altre costat; de manera que els cotxes no els veus ni quasi els sents. Tot al voltant (el parc és circular) és zona verda en pendent.





En una de les entrades al parc hi ha el què crec que és un centre cívic o de joves, és un edifici molt modern del mateix color que les taules de pícnic i part de la decoració del parc.

 Des d'una part del parc es veu el Castell de Begur.

Situació:

Accés:  Si veniu per la GI653 des de Pals a l'entrada de la població de Begur trobareu una rotonda.
 Heu de pendre la segona sortida direcció Sa Riera i Sa Tuna; a l'agafar aquesta desviació ja teniu el parc a l'esquerra.
 Segui endavant pel costat del parc fins que trobareu a la vostra dreta l'accés a un gran aparcament (és possible que sigui de pagament).



Què visitar?

Begur:

Les seves platges; nosaltres nomès vam estar a dues:
Cala Aiguafreda

Cala Sa Tuna
Baix Empordà:



2 comentaris:

  1. Buenas tardes,

    Primero que todo, agradeceros por la útil información,

    Segundo, comentar que hemos visitado este verano la Zona de Picnic del Parc de l´Arbreda- Begur (Baix Empordà) y hay buenas novedades:

    1º Han puesto más y mejores mesas (Todas de madera, con mayor capacidad de comensales y con mejor sombra)
    2º Han retirado las anteriores mesas metálicas.

    Un saludo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenas tardes,
      Muchas gracias por la información, si que son buenas noticias, ahora lo actualitzaré y cuando podamos nos pasaremos para fotografiarlo de nuevo.
      Un saludo

      Elimina