dimarts, 7 de juliol del 2015

Àrea recreativa del Parc Canals i Nubiola, Sant Esteve Sesrovires, Baix Llobregat

Inspirats en el bloc Barbacoes (Joan, tu també em podries referenciar cada vegada que fas una de les zones del meu bloc) vam estar en aquesta fantàstica zona del terme municipal de Sant Esteve de Sesrovires. Està al carrer Motor, és de fàcil accés.
Consta de 14 taules de pedra repartides en una explanda amb moltes ombres. Les taules tenen una característica fantàstica i que ja no deixa cap excusa als que no utilitzen les escombraries: cada taula té un espai per penjar-hi una bossa d'escombraries i a la sortida del parc hi ha els habituals contenidors per llençar-ho.















Hi ha un bloc amb 8 barbacoes, per fer-ne us s'ha de demanar permís a l'Ajuntament: 937713017.  En el mateix bloc hi ha piques i els banys.
Quan vaig fer l'entrada no en sabia el preu, si l'hagués sapigut no hagués possat la zona de pícnic al bloc. Fer-ne us pels que no som de Sant Esteve costa 35,36€ per taula per un màxim de 10 persones; és a dir que nomès volen que ho utilitzi la gent del poble.
Si ho voleu fer servir heu de presentar una sol·licitud i pagar a l'Servei d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament mínim el dijous abans de la data d'utilització , aquí teniu l'enllaç on trobareu el full de sol·licitud i l'informació:
L'horari d'us de les barbacoes (amb el permís pertinent) és de 10:00h a 17:00h els caps de setmana i festius. A l'agost estan tancades. 





El parc, que sembla un parc forestal, és molt gran. Hi ha molt espai per anar en bici, jugar o passejar. Hi ha un circuit de gimnàstica i algun recorregut marcat.









Si seguim endavant després dela zona de les taules trobarem un parc infantil.







Tenint en compte que hi vam anar el dissabte a la tarda en plena onada de calor (estàvem a uns 39º) ens perdonareu que no anéssim a descobrir que més hi ha al parc; perquè sortir de les ombres era insuportable.
A l'entrada hi ha una zona d'aparcament gran,



Situació:

Accés: Nosaltres vam arribar a Sant Esteve Sesrovires venint per la B-224 de Martorell a Piera; pasada la zona industrial on està el desviament a Can Brians a aproximadament 1 km a la dreta està el desviament a Sant Esteve Sesrovires.
Entrareu al poble pel carrer Sant Joan i quan trobeu la primera desviació a l'esquerra és el carrer Motor, aquí el parc està anunciat.

Heu de seguir el carrer Motor endavant fins que veureu l'aparcament a la dreta. El cartell del parc no es veu de lluny.

Què visitar?

Sant Esteve de Sesrovires:


Baix Llobregat;


4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, desde lloc es que no pares. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Intentem no parar, però no ho fem tant com sembla.

      Elimina
  2. Magnific reportage un altre bonic lloc per gaudir de un bonic dia una abraçada Marta !!!!

    ResponElimina