diumenge, 26 de gener del 2020

Àrea de pícnic Via Blava de l'Anoia Jorba Est, Jorba, Anoia

Àrea de descans a l'inici de la Via Blava de l'Anoia, com diu el seu nom a l'Est de Jorba. Les fotos són d'aquest matí.
 Consta de 3 taules de fusta que ara no tenen ombra, però quan vingui el bon temps si perquè tenen arbres al costat. Hi ha varis aparcaments per a bicis i espai per deixar el cotxe. No té cap encant espcial, és sobretot funcional, però està bé.











No coneixia les Vies Blaves, jo pensava que tot carril bici era una Via Verda. Les Vies Blaves són les que segueixen el curs d'un riu, les Vies Verdes un antic carril de ferrocarril. Si voleu més informació de les  Vies Blaves: Neixen les Vies Blaves - El Punt Diari

Davant de  l'àrea de pícnic comença una carretera amb el carril bici-peatonal i via per vehícles (en aquest tram nomès per veïns).



Situació:

Coordenades de GPS: 41°35'44.30"N    1°34'27.52"E

 Accés: Si veniu per l'A-2  de Igualada sentit cap a Lleida, heu de pendre la sortida a Jorba - Sant Genís. Arribareu a una primera rotonda, heu de pendre la 2ª sortida que és just on hi ha l'àrea de pícnic.


Què visitar?

Jorba:


Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Jorba:



Anoia: Ben a prop de Jorba hi ha el Gorg d'en Nafre on a 100 metres hi ha una taula de pícnic. Avui la seva cascada després del "Glòria" baixava amb un bon cabal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada