dimecres, 8 de gener del 2020

Àrea de pícnic Pont del Camí de la Reguera, Ribera de Cardós, Pallars Sobirà

Fantàstica àrea de pícnic a la ribrea del riu Noguera de Cardós ubicada a les afores de Ribera de Cardós. Les fotos són d'un dissabte al matí de mitjans de desembre.
Consta de 4 taules de fusta posades en línea, no tenen ombra d'arbres, però quan hi vam ser estàven a l'ombra, no sé al migdia si tindran sol, que per aquí s'agrairia la major part de l'any.







Les taules estan al costat mateix del riu Noguera de Cardós i de la Reguera que dóna nom a l'espai. Si veniu durant el bon temps podeu aprofitar per fer una passejada per la ruta de les Bordes de Tormedo (podeu veure informació a la web de la Vall de Cardós).

La Noguera de Cardós és un afluent del Noguera Pallaressa i té un recorregut de 18 km al llarg de la Vall de Cardós, neix del aiguabarreig a Tavascan del riu de Lladorre i del riu de Tavascan.


Aquí podeu veure la reguera paral·lela al riu




Trobareu plafons informatius del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de l'espai on sou.



Situació:


Coordenades de GPS:  42°33'45.33"N    1°13'51.16"E

Accés: Quan arribeu a Ribera de Cardós per la carretera L-504 deixeu el cotxe al centre del poble, nosaltres el vam deixar a la plaça que es forma davant l'església i l'Ajuntament. Llavors heu d'agafar el Camí de la Reguera (surt de la mateixa carretera), és on hi ha el Museu de les Papallones. Seguiu aquest carrer fins que surt de la població i es converteix en un camí.
Seguiu sempre pel camí principal i arribareu al pont, des de la carretera són uns 300 o 400 metres.



Un cop creuat el riu l'àrea està just a l'esquerra, es veu des del pont.




Què visitar?

Ribera de Cardós:






Pallars Sobirà:
   
Riu de Tavascan al seu pas per Tavascan, just abans de l'aiguabarreig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada