dijous, 16 de gener del 2020

Àrea de pícnic de Cal Marçal, Cal Marçal (Puig-reig), Berguedà

Petita àrea de pícnic de pas a la Colònia Cal Marçal de Puig-reig,. Les fotos són de mitjans d'octubre.
Consta de 2 taules de fusta a la solana i un monument recordatori a la Colònia textil de Cal Marçal que dóna nom aquest barri de Puig-reig. També té una font i unes boniques oliveres, però és una àrea al costat de la carretera que creua la població, que la fa una àrea de pas. No s'ha de desmereixer, perquè si esteu fent el Camí del Riu que segueix el Llobregat, aquesta àrea us serà pràctica, queda a menys de 10 metres del camí.











Com he mencionat el Camí del Riu passa a tocar de l'àrea, de fet passa per darrera però més avall; de l'àrea de pícnic surt un pontet que creua el camí i us hi baixa, al camí i a la colònia tèxtil. Nosaltres tenim pendent de venir a fer el Camí del Riu, perquè sempre que passem per aquí és de pas cap a l'Alt Berguedà.




Situació:


Coordenades de GPS:   41°57'31.73"N    1°52'53.48"E

Accés:  Si veniu per la C-16 sentit Nord heu de pendre la sortida 79 Puig-reig Sud, creuareu la C-16 per sobre i estareu a la carretera C-1411z, heu d'anar direcció Puig-reig. De seguida trobareu una població, és Cal Marçal. És molt petit, al final de l'àrea urbanitzada veureu a la dreta l'àrea de pícnic, just en el punt quilomètric 59 que està al final de l'àrea de pícnic.

Què visitar?

Puig-reig:

Al bloc hi ha dues àrees de pícnic més de Puig-reig:


Berguedà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada