diumenge, 2 de febrer del 2020

Àrea de pícnic del Parc Can Gambús, Sabadell, Vallès Occidental

Molt bona àrea en un gran parc a l'extrem Oest de Sabadell. Les fotos són d'aquest matí abans de les 11:00h (ho dic com a referència perquè ja hi havia una familia reservant 2 taules per una festa infantil).
Ubicada als peus del restaurant La Capella, al Nord del parc. Consta de 8 taules de fusta repartides en 2 terrasses on n'hi ha 4 a cada una; cada terrassa són espais amplis amb precioses oliveres; també hi ha bancs, fonts de xarxa i al terra hi ha vàries xerranques. Com que el parc està elevat, gaudeix de amplies vistes a l'entorn.




















El Parc de Can Gambús, com he comentat, està en un turó allargat. El parc fa unes 13 hectàrees i queda elevat respecte la ciutat.

A l'extrem Nord hi ha el restaurant La Capella que té moltíssima vida, ens ha sorprès molt gratament, a part del restaurant vegetarià, té vàries terrasses (un chill out) i a més s'hi organtizen concerts els diumenges al migdía. Segur que vindrem a gaudir-ne algún dia.







Doncs passejant de Nord a Sud del Parc trobareu molta zona de passeig amb un munt de bancs i 4 àrees de jocs infantils diferents, incluïdes tirolines, jocs musicals i un d'aigua.


























A l'extrem Sud del parc, just després de l'àrea de jocs pels més petits, hi ha un altre bar amb terrasseta: El Niu, just el començaven a muntar.



Situació:


Coordenades de GPS:  41°32'42.36"N    2° 4'56.30"E

Accés: Com sempre a les grans poblacions us recomano possar el navegador. El parc està entre els carrers Regne Unit i Kurdistan.
Hi ha molts llocs d'aparcament a tot el seu voltant i molts accessos al parc, hi ha escales i rampes que faciliten l'accés als cotxets i a les persones amb mobilitat reduïda.




Què visitar?

Sabadell:

Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sabadell:






Vallès Occidental:

2 comentaris:

  1. Aquest parc el tinc a 10 minuts de casa i quasi sempre les taules estàn plenes. S'ha d'anar molt aviat per agafar una. I també molta gent monta la seva paradeta de festa d'aniversari per qualsevol lloc del parc. Massa gent i massa bruticia! Però igualment és un lloc fantàstic per fer-hi una passejada i pendre un vermut a La Capella. Gràcies per compartir!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que les taules es deuen omplir ja m'ho imaginava, per això al principi de l'entrada especifico l'hora que era i que ja hi estaven organitzant una festa. Quan hi vam ser el parc estava molt net, és una autèntica pena si al cap del dia acaba brut per l'incivisme de la gent.

      Elimina