dilluns, 24 de febrer del 2020

Àrea de pícnic Font dels Enamorats, Aiguafreda, Vallès Oriental

Petita àrea de pícnic a l'extrem Nord d'Aiguafreda, just on hi ha la desviació cap a Aiguafreda de Dalt i on comença la ruta de la riera de Martinet. Les fotos són d'ahir al matí.
Consta de 2 taules de pedra però sense seients, tot i que al darrera hi ha un banc llarg de pedra.  Ja haviem estat en aquesta font uns anys enrera quan vam fer per primer cop la ruta de la riera de Martinet, però vaig decidir no fer l'entrada perquè no tenia bancs, però ja fa temps que aquest tipus d'àrees també les faig, perquè no són per passar-hi hores, però si solucionen un àpat informal.  L'espai és bonic i agradable; la font és realment maca i queda uns graons per sota de les taules.














Situació:


Coordenades de GPS:  41°46'54.21"N    2°14'49.84"E

Accés: Nosaltres vam arribar a Aiguafreda per la C-17 i vam agafar la sortida d'Aiguafreda; heu de creuar Aiguafreda sense deixar la carretera per on heu entrat fins al final de la població, que veureu una desviació a la dreta cap a Aiguafreda de Dalt, la preneu i  en 50 metres tindreu la font d'avant, heu de girar cap a la dreta on hi ha un aparcament.



Què visitar?

Aiguafreda: Des d'aquesta font es pot fer l'excursió de la riera de Martinet o la d'anar fina a Aiguafreda de Dalt, ja que aquest és el punt de partida per les dues. Hem fet la de la riera de Martinet, una passejada curta i agradable.
La Resclosa

El Gorg de la Sort
A Aiguafreda hi ha varies excursions més per fer:



Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Aiguafreda:



Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada