dijous, 28 de febrer del 2019

Àrea de pícnic Vapor Buxó, Sabadell, Vallès Occidental

Bona àrea de pícnic dintre del Parc Fluvial del Riu Ripoll a Sabadell; les fotos són de l'últim diumenge de gener.
L'espai consta de 3 taules de fusta que durant la primavera i l'estiu tindran ombra ja que estan sota una arbreda.En un extrem de l'arbreda hi ha un petit circuit de salud.Forma part del passeig que resegueix el curs del riu Ripoll; el riu queda realment al costat de l'àrea de pícnic però no hi ha accés al riu. És un espai transitat per senderistes, runners i força bicis; és un ambient familiar i agradable.


Situació:Coordenades de GPS:  41°33'32.95"N    2° 6'50.20"E

Accés: El Parc Fluvial és un espai verd molt concurregut per gent que passeja,  que corre o van en bici. Té racons ben bonics i no sembla que estiguis al gosta d'una gran ciutat. Nosaltres vam deixat el cotxe al carrer d'Algesires, a la porta del Parc de la Clota, un dels accessos al Parc Fluvial.


Vam voler accedir-hi per aquí perquè pensàvem que a la font dels Gitanos hi havien taules, però ja no n'hi ha. Des del Parc de la Clota podreu accedir al passeig que segueix el riu.
  A la foto de sota es veu a la dreta el camí que porta al riu.
  Àrea d'estada de la Font dels Gitanos, on anys enrera hi havia taules.


Seguim endavant, direcció sud per creuar el riu. Un cop creuat al riu, trobarem un pal indicador. No ho possa, però per anar a l'àrea de pícnic Vapor Buxó hem d'anar cap a la dreta; si anéssim cap a l'esquerra arribariem a l'àrea de pícnic del Molí de l'Amat (que també està al bloc).No trigareu gaire en arribar a la Font dels Degotalls.
 La passem de llarg tot seguit el camí del riu i en uns 200 metres arribarem  a l'àrea de pícnic del Vapor Buxó.


Què visitar?

Sabadell: Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic de Sabadell a part de les del Parc Fluvial:

Parc Fluvial del Riu Ripoll: al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més d'aquest espai natural:
Vallès Occidental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada