dimarts, 24 de setembre del 2019

Àrea de pícnic Ermita Mare de Déu de Montserrat, Castelldans, Garrigues

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos vam estar en aquesta àrea de pícnic de les afores de Castelldans. Les fotos són de finals de gener.
Consta de 5 taules de pedra rodones i no gaire grans amb molta ombra però no tenen bancs, així que no són gaire pràctiques, ni boniques, però l'entorn on estan si que ho és. És un indret tranquil i amb bones vistes.










Hi ha una bonica font que queda per sota del nivell on està l'ermita.

L'ermita de la Mare de Déu de Montserrat es va construir l'any 1954, tot i que al cartell que hi ha al seu costat li ha saltat el número 1 i sembla que sigui del 954... Cada any s'hi celebra un aplec el 27 d'abril. Nosaltres la vam trobar tancada.



L'ermita i l'àrea de pícnic estan ubicats en una explanada dalt d'un petit turó al sud de la població. L'espai és ampli i de fàcil accés, no us faltarà lloc per deixar el cotxe.


Situació:

Coordenades de GPS:  41°29'29.28"N    0°45'30.05"E

Accés: Des del centre de Castelldans heu d'agafar el Passeig Francesc Moragas sentit Sud fins al final i agafar el Camí del Coll del Penal que surt de la població. Quan hagueu deixat els últims edificis darrera, heu de pendre la 2ª desviació a la dreta que trobareu, hi ha un cartellet que anuncia l'ermita.
A la dreta hi ha la desviació cap a l'ermita


Què visitar?

Castelldans:



Garrigues: Ben a prop teniu el conjunt rupestre de la Roca dels Moros a El Cògul, val molt la pena fer la visita guiada i que us expliquin les pintures rupestres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada