dijous, 5 de setembre del 2019

Àrea de pícnic de l'Estació de la Via Verda, El Pinell de Brai, Terra Alta

Típica i pràctica àrea de pícnic de la Via Verda de la Val de Zafán a 6 km de El Pinell de Brai, quasi totes les estacions d'aquesta Via Verda segueixen la mateixa estructura. Les fotos són de fa 1 any...
En total té 5 taules de fusta repartides en 2 espais:

Espai A) És la que està més al nord, la primera que veureu si arribeu en cotxe o si veniu en bici des de Prat del Compte. Consta de 1 taula en un espai amb tanques de fusta i davant d'un petit parc infantil, la taula està ombrejada.









B) Està a més al sud de l'estació, així que és la primera que veureu si veniu de Xerta. Té 4 taules en un espai també amb tanques però força més espaiós, tot i que dona la sensació de deixat,  per l'ho asilvestrades que estan les plantes.






Entre les dues àrees hi ha edificis abandonats, com a la majoria d'estacions d'aquesta Via Verda.


Els banys estan tapiats

I naturalment la propia Via Verda:



Situació:


Coordenades de GPS:   40°59'54.83"N    0°28'17.12"E

Accés:  A mig quilómetre de la sortida Oest de El Pinell de Brai trobareu una rotonda, heu de pendre la sortida cap a Prat del Compte i la Via Verda (està indicat).


Seguiu per aquesta carretera (N-230b) aproximadament 5,5km, just davant del punt quilomètric 14 (de fet uns 5 metres abans) hi ha la desviació a la Via Verda (està inidcat) a l'esquerra.

Preneu la desviació i en 1 minut ja hi sereu.

Què visitar?

El Pinell de Brai: Té molt punts d'interès. Per si us interessa al poble hi ha una àrea d'acampada, en trobareu informació a la web de l'Ajuntament. Si us interessa la Memoria Històrica hi ha el Centre d'Interpretació de Les Veus del Front i les Cases Caigudes per visitar, a més de la posibilitat de fer una ruta que passa per espais d'interès (hi ha un plafó davant la Catedral del Vi, i no us oblideu de la cota 705 de la Serra de Pàndols.
La Catedral del Vi
Centre d'Interpretació de Les Veus del Front


Mirador de les Cases Caigudes
 
 http://www.pinelldebrai.altanet.org

Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de El Pinell del Brai:



Terra Alta:
La Serra de Cavalls des de la Cota 705 de la Serra de Pàndols

El Port de Basseit des de la Cota 705 de la Serra de Pàndols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada