dissabte, 21 de juliol del 2018

Àrees de pícnic del Parc del Mirador, Les Franqueses del Vallès, Vallès Oriental

Gran parc al límit entre Granollers i les Franqueses del Vallès, en el barri de Bellavista d'aquesta darrera població. Les fotos són del 24 de juny al matí i vam al·lucinar en quines condicions queda un parc després de la revetlla de Sant Joan, perquè no nomès hi havia restes dels petards que són complicats de recollir i és llògic que quedin per terra, és que hi ha gent que llença a terra de tot: gots, caixes buides de petards, etc... Molt trist. Vam arribar al mateix temps que la brigada de neteja, així que a moltes fotos es veu la deixadesa d'una part de la gent.
El parc té un total de 9 taules de fusta repartides en 4 espais:

A) Explanada central: hi ha 2 taules de fusta i bancs, és un espai molt obert i pla.





B) Mirador: en el punt més alt trobem 2 taules, bancs i plafons amb el què podem veure als voltants: Montseny, Serralada Litoral i Serralada Prelitoral.














C) Àrea de jocs infantils A: consta de 2 taules i jocs pels més petits de la casa.






C) Àrea de jocs infantils B: té 3 taules i jocs per nens més grans, com per exmple una tirolina. En aquest espai també hi han pistes de petanca.














És un parc ubicat en un turó reformat el 2017, així que és ben nou.  L'únic handicap és que hi han poques ombres, però la major part del parc gaudeix de bones vistes. Aquí teniu fotos d'altres racons del parc.












Situació:

Accés : El parc està entre el carrer de la Torre Pinós i el carrer Valladolid. Hi podeu arribar en transport públic, hi ha una parada dels busos L20 i L22 (consulteu amb l'Ajuntament de Les Fraqueses per horaris i recorregut) molt a prop del parc, al carrer Barcelona (ho podeu veure en el planell de sota).
Si veniu en cotxe per la C-352 heu de pendre la sortida 10 a Les Franqueses del Vallès.


Què visitar?

Les Franqueses del Vallès:


Vallès Oriental
Tot i que pertany a Granollers a 50 metres del parc hi ha la Torre de Pinós, està vallada, però per si la voleu veure està al límit sud del parc, després del pipican.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada