dimecres, 2 d’agost del 2017

Àrea de pícnic Camí del Cel del Parc d'Atraccions del Tibidabo, Barcelona, Barcelonès

Aquí teniu l'àrea de pícnic número 400 del bloc. Per un número tan bònic i sorprenent us presento un espai emblemàtic, almenys per als barcelonins. Tot i que anys enrera quan les meves filles eren petites i hi veniem molt sovint, no tenia aquesta àrea present fins fa aproximadament 1 any que me'n va parlar la Laia Bahima del bloc Sarrià Petits.
Les fotos són del diumenge a les 11 del matí, quan obren portes, no sé com s'omple al migdia.

Consta de un total de 39 taules en forma de fulla, tenen tamborets de fusta que es mouen de manera que algunes taules tenen molts tamborets i altres pocs. És qüestió que quan arribeu utilitzeu els que necessiteu. Tot i que en el mapa de l'entrada del parc possa que al Camí del Cel hi ha 2 àrees de picnic, creiem que el mapa és antic perquè nomès en vam trobar 1 d'àrea i no on estava indicat. Està al final del Camí del Cel, al límit nord a tocar del Gran Hotel La Florida

L'àrea de pícnic es divideix en 2 espais:

A- Està a nivell del camí i és molt allargat, té un total de 22 taules. Al mateix espai hi ha banys, màquines de vending i guixetes (ideals per deixar a l'arribar el menjar i recuperar-ho per dinar). A sobre les taules hi ha llumetes que deuen obrir al vespre i deu ser la mar de bonic.








Banys (a la resta del parc n'hi ha més)

Guixetes

Màquines de vending i contenidors


B- Està baixant unes escales des de l'àrea A. Té 17 taules, contenidors i una font. En aquest espai hi ha un dels accessos (sense taquilles) al parc.














Us posso foto del planell del parc que hi ha a l'entrada on marca 2 àrees de pícnic diferents a la que vam trobar. He possat 2 fletxes vermelles a l'extrem nord on estan les taules. Si al Camí del Cel n'hi ha una altra nosaltres no la vam trobar.




El Camí del Cel és la part superior del Parc d'Atraccions del Tibidabo, és d'accés lliure, hi podeu venir a passar el dia, passejar, jugar, etc, és gratuit sempre que no pugeu a les atraccions.

La veritat és que és un lloc fantàstic per venir amb els petits de la casa, hi ha una bona part que és com un parc amb jocs infantils gratuits, és tota la part de l'extrem nord on hi han les tuales. Hi podeu trobar per exemple:

- Fonts Interactives, són vàries fonts que surten de nivell de terra i hi ha un punt des d'on amb el moviment dels braços les faràs pujar o baixar, almenys les de la filera frontal; la resta van per lliure. Hi ha una noia del parc que us explica com van; li vam preguntar i et pots passejar per entre les fonts, l'única  condició és no anar descalç. Així que posseu-lis el banyador als nens i a refrescar-vos!










- Jocs infantils:



- Tubogans gegants: tota una construcció amb tobogans on també hi cabem els adults, hi passareu una bona estona.




I després hi ha les atraccions de pagament, al Camí del Cel hi ha algunes de les més emblemàtiques com l'avió, la nòria, els caballets antics, etc. Podeu agafar un abonament per pujar tants cops com vulgueu, o comprar tiquets individuals com si estiguéssiu en una fira de festa major. Per veure preus us posso l'enllaç del parc, el Camí del Cel és on possa Àrea Panoràmica: Tarifes Parc Atraccions del Tibidabo
Aquí teniu la majòria de les atraccions que trobareu al Camí del Cel:









Hi trobareu botigues, punt d'informació, taquilles, bars, la Basílica del Sagrat Cor, etc. Ah! veureu 2 grups de taules, però no són d'us lliure, són pels clients que compren productes dels bars del parc; hi ha cartells indicatius.










I naturalment el mirador, que ja per ell sol mereix una visita.

A la resta del parc nomès s'hi pot accedir amb un abonament complet.

Situació:

Accés: Hi podeu venir en cotxe (l'aparcament tot el dia són 10€) o en transport públic, nomès us vull puntualitzar per si no ho sabeu que és possible pujar fins al Tibidabo amb la T10 sense pagar ni el Funicular ni el Tramvia blau. Heu d'agafar els Ferrocarrils de la Generalitat fins al Baixador de Vallvidrera, agafar el cremallera de Vallvidrera i el bus de barri 111 que està a la porta del cremallera; però heu de saber que es triga ben bé 1 hora.

Què visitar?  Si veniu aquí no crec que visiteu res més el mateix dia...


2 comentaris: