dilluns, 21 d’agost del 2017

Àrea de pícnic del Parc de Sant Guillem, Llívia Cerdanya

Seguint la recomenació d'un seguidor del bloc, perdona però no he trobat el teu nom, vam estar en aquest petit paradís. Està al límit sud de la població al Passeig de Sant Guillem amb l'Avinguda del Segre.
L'àrea de pícnic consta de 9 taules de pedra, 1 d'elles rodona; està a on s'ajunten el Passeig de Sant Guillem i l'Avinguda del Segre. Hi ha taules amb ombra i taules a la solana. Les fotos són del divendres passat cap a les 4 de la tarda, perquè us feu una idea de les ombres. L'espai és totalment pla i gran, hi ha varis contenidors i la Font de la Prada.











Hi ha un bloc amb 4 barbacoes separat de l'espai de les taules, queda just al costat del riu, entre aquest i el Passeig del Segre.


Com us deia les barbacoes queden apartades de les taules, la foto és des de les barbacoes
El Parc de Sant Guillem és un parc realment gran que engloba: 2 àrees de jocs infantils, un circuit de salud, pista de skates, camp de fútbol sala, camp de fútbol de gespa, molt espai verd per jugar, un quiosc bar (no vinculat a les taules i barbacoes) la piscina municipal i l'Ermita de Sant Guillem de la Prada. També té banys i punt d'informació (que vam trobar tancat).









Darrera la familia es veu el camp de fútbol de gespa





Darrera la valla hi ha la piscina municipal on s'accedeix des del costat del bar

Banys






L'ermita de Sant Guillem de la Prada separa una de les àrees de jocs infantils de l'àrea de les taules




Per arrodonir aquesta fantàstica àrea de pícnic teniu el riu Segre, on podreu baixar per senzills accessos i fer-hi un banyet, aquestes alçades el riu no és molt caudalós, però sigueu prudents i millor informeu-vos a l'Ajuntament si el riu està en condicions de banyar-s'hi abans d'anar-hi. El riu passa per darrera les barbacoes i de l'aparcament de l'Avinguda del Segre.




Hi ha 2 aparcaments: el més gran està al nord del parc i s'hi accedeix des del Passeig de San Guillem i l'altre està a l'Avinguda del Segre.


Trobareu un plafó informatiu amb 2 possibles rutes de senderisme per fer des del parc.

Situació:

Accés: Si veniu de Puigcerdà arribareu a Llívia per la carretera N-154 que creua la població. 

Seguiu per la carretera i seguiu tot endavant fins que trobareu una rotonda.
 Heu de pendre la 2ª sortida on està indicada la piscina municipal.
I ja estareu al Passeig de Sant Guillem.
Seguiu recte endavant sense deixar aquest passeig fins que arribareu a l'inici del parc.
 On està indicat l'aparcament més gran.
O podeu seguir endavant fins al final del passeig per anar a l'aparcament de l'Avinguda del Segre.


Què visitar?

Llívia: Val la pena passejar pel centre històric i sobretot anar a l'esglèsia de Nostra Senyora dels Àngels, on per cert hi ha una taula de pícnic, però estava ocupada, així que quasi no vaig poder fer-ne fotos; la referencio aquí perquè amb les fotos que en tinc no puc fer-ne una entrada individual.




Llívia és famoso per haver tingut una de les farmàcies més antigues d'Europa,la Farmacia Esteva; podeu visitar el mobiliari i objectes que la constituïen al Museu  Municipal de Llívia.


Cerdanya:

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un lloc tranquil i amb moltes coses per fer al seu entorn, ideal per portar al net. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; si, amb el net gaudirieu molt.
      Una abraçada!

      Elimina