diumenge, 6 de març del 2016

Zona de pícnic del Torrent de Vall-Llosera, Montcada i Reixac, Vallès Occidental

Bonica i gran zona de pícnic a les afores de Montcada i Reixac i a les portes del Parc Natural de la Serralada de Marina. S'hi arriba per una pista forestal que surt de la carretera BV-5001.
Té un total de 10 taules de fusta, quasi totes dobles i adaptades per cadira de rodes. Estan ubicades en 2 zones; les 2 zones queden per sota del nivell de la pista forestal i tenen sol i ombra. Es pot anar d'una a l'altre per la zona boscosa. El torrent que li dóna nom no l'hem vist, deu estar ben sec ara.

-1ª Zona: és la primera que trobem venint de Montcada, està just on hi ha el cartell de Benvinguts al Parc. Consta de 4 taules de fusta, 2 dobles i 2 senzilles. Estan força separades, pel què hi ha molt espai per jugar.








 -2ª Zona: és més gran i queda més apartada de les construccions. Està a uns 200 metres de la primera. Aquesta m'ha agradat molt més perquè al tenir més espai és més oberta i té  unes vistes molt boniques al voltant. Consta de 6 taules, 3 dobles i 3 normals.





















Cada zona té el seu aparcament. A les 2 zones hi ha taules adeqüades per cadires de rodes, però l'accés fins les taules no ho és tant. La primera zona jo no la considera accessible per cadira de rodes,a la 2ª hi ha una baixada de terra amb uns graons molt baixos (quasi plans) que amb compte es deu poder baixar amb cadira. Si algú té l'experiència per dir-nos si és realment així us ho agrairé perquè no voldriem informar malament.
Aparcament de la 1ª zona

Aparcament de la 2ª zona

Accés a la 2ª zona amb esglaons quasi plans que poden ser aptes per cadira de rodes
Accés 2ª zona
 Hi ha una excursiórecomanada amb el punt de partida a l'aparcament de la 2ª zona. Veureu que hi ha indicada una zona de pícnic a la Font del Tort, que també podeu veure al bloc.

Al bloc hi ha 6 àrees de pícnic més de Montacada i Reixac:







Situació:
Accés: Heu d'anar al Passeig de la Ribera a l'extrem oest de Montcada, on hi ha el riu Besòs i creuar el pont.

Creuat el pont trobareu una rotonda, heu d'anar a la sortida que va cap a Sant Adrià, cap a l'esquerra de la foto del Google Earth.
 A poquíssims metres trobareu una desviacio on hi ha anunciat el restaurant Font del Tort, l'heu de pendre i seguir les indicacions al restaurant, però no hi arribareu.


 De seguida,uns 200 metres des de la desviació, trobareul'aparcament amb el cartell de Benvinguts al parc de la 1ª zona.
 Si voleu anar a la 2ª zona, trobareu l'aparcament una mica més endavant.

Què visitar?

Montcada i Reixac:


Vallès Occidental ;




3 comentaris: