diumenge, 20 de març de 2016

Zona de pícnic del Pla de Santa Bàrbara, Montblanc, Conca de Barberà

Seguint la recomanació de l'Elena Aldea, cunyada i seguidora del bloc, hem estat en aquesta petita  zona de pícnic urbana en el centre de Montblanc.
Consta de 5 taules de fusta emplaçades en 2 extrems del turó:

A- Carrer Travessera Pedrera: està darrera la Catedral en un dels accessos al Pla de Santa Bàrbara. Té 4 taules, 2 dobles i 2 senzilles. És un espai petit però bonic i molt agradable amb uns quants pins que aporten ombra.
Accés venint del passeig que hi ha al Pla de Santa Bàrbara

Té una petita àrea de jocs infantils i una font.Accés a la zona de pícnic des del carrer Travessera Pedrera.
B- Porta del Foradot: com diu el nom està a l'accés al Pla de Santa Bàrbara que hi ha a la Porta del Foradot, al costat oposat de les altres taules. Als peus del turó trobareu una sola taula de fusta força asolellada però amb vistes a la muralla.Accés a l'altiplà des de la Porta del Foradot, en el 2º esglaó a l'esquerra hi ha la taula

A dalt del turó trobareu les restes arqueològiques d'un poblat íber i a més unes fantàstiques vistes de Montblanc i del paisatge.

 Si seguiu el passeig que boreja l'altiplà trobareu aquest parc infantil que queda entre les 2 zones amb taules.

Trobareu lloc per aparcar a prop de les dues zones:

Aparcament al carrer Travessera Pedrera

 Aparcament a l'exterior de la Porta del Foradot: on per cert hi ha un Passeig en honor a l'Arquebisbe Joan Martí Alanis on hi ha una taula rodona de pedra (bé o una font amb forma de taula).

Situació:
 Accés:
La porta del Foradot està al carrer Elionor d'Urgell, nomès heu de seguir la muralla fins a l'extrem nord o les indicacions cap al Santuari de la Serra que queda a 300 metres de la porta.
Per arribar al carrer Travessera Pedrera heu d'entrar al recinte de la muralla, em sap greu però nosaltres hi hem anat caminant així que no sé el sentit dels carrers, però queda a l'esquena de la catedral.

Què visitar?

Montblanc:

Conca de Barberà:

6 comentaris:

  1. Gracies marta, sempre es bo de saber on trobar taula o un esbarjo per menjar. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  2. this is really nice and effective blog, i found lots of information in this blog and sites for commenting is best. online taxi booking in delhi

    ResponElimina
  3. Com sempre un reportage molt profitos Marta i un lloc molt bonic una abraçada !!

    ResponElimina