dimarts, 8 d’octubre de 2019

Àrea de pícnic Font de la Mitja Costa, Montcada i Reixac, Vallès Occidental

Inspirats en el el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més i el bloc de fonts de la web Encos vam estar en aquest bonic indret del Turó de Montcada que pertany al Parc Natural de Collserola. al barri de Santa Maria de Montcada de Montcada i Reixac. Les fotos són del diumenge al matí.
Consta de 3 taules de fusta en una peita explanda al costat de la font, no té ombres així que s'ha d'evitar a ple estiu, però el diumenge que estava molt ennubolat s'hi estava la mar de bé. És un espai molt agradable i a més és maco, convida a aturar-s'hi.

Al costat de la font hi ha 4 plafons informatius sobre la historia d'aquest indret i del Turó de Montcada.
Situació:


Coordenades de GPS:  41°28'47.06"N    2°10'27.78"E

Accés: Com a tota gran ciutat us recomano possar el navegador, Nosaltres hi vam accedir des de l'entrada al turó del carrer Reixac al barri de Santa Maria de Montcada, on hi ha una parada de Renfe amb el nom del barri.

Com que està al mig del Turó de Montcada s'hi arriba caminant en uns 5-10 minuts. Si hi entreu com nosaltres el primer que trobareu són plafons informatius i l'àrea de pícnic Turó de Montcada. Nomès heu d'anar seguint les marques del GR-92 (vermelles i blanques) i us portarà a la font.
Flipant que a sota el cartell de gossos lligats i de reocllir-ne els excrements hi hagi excrements.... Jus quan sereu a sota l'espai de la font trobareu un abeurador, l'aigua prové de la Font de la Mitja Costa.

Finalment trobareu una intersecció de camins on a la dreta es veu l'àrea de pícnic, el GR segueix cap amunt.

Sincerament el camí no té pèrdua si seguiu el Gr.


Què visitar?

Montcada i Reixac:


Al bloc hi ha 6 àrees de pícnic més de Montcada i Reixac:


Nosaltres vam voler pujar fins al mirador del turó, però va començar a pluvinejar i nomès vam arribar fins just després de "La Pau del Turó", a escassos 50 metres hi ha un cartell informatiu d'aus en un corriol que surt a l'esquerra.

L'àrea de pícnic vista des de dalt

 A la Pau del Turó hi trobareu un monument i vistes cap a Barcelona i Montcada i ReixacVallès Occidental:


No us puc possar la web perquè quan ho intento es redirecciona a una web de publicitat

Cap comentari:

Publica un comentari