diumenge, 1 de març del 2015

Àrea de pícnic d'Aiguafreda de Dalt, Aiguafreda, Vallès Oriental

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem anat a veure aquesta fantàstica àrea de pícnic. S'hi arriba per una pista forestal que surt de la carretera que comença a la Font dels enamorats a Aiguafreda. Pocs metres abans d'arribar a l'església us trobareu el cartell de l'inici del Parc Natural del Montseny.
Nomès té 2 taules però l'entorn és magnífic. Les taules estan al darrera de l'església de Sant Martí d'Aiguafreda, també hi ha una font. La veritat és que estan una mica tortes així que s'han de vigilar els gots...






Davant les taules hi ha una petita explanada que fa de mirador.






L'església és del segle IX i forma part del conjunt monumental d'Aiguafreda de Dalt.








Davant l'església hi ha espai per deixar uns quants cotxes.



Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Aiguafreda;


Situació:


Accés: en el límit nord del poble d'Aiguafreda hi ha la Font dels Enamorats, d'aquí surt la Carretera d'Aiguafreda de Dalt que heu de seguir fins que es converteix en pista forestal. Heu de seguir la pista forestal (en força bon estat) entre 1 i 2 kms, passareu de llarg la ecogranja.

Inici pista forestal


Què visitar?

Aiguafreda:

Resclosa i Gorg de la Sort a la riera de Martinet, Aiguafreda: S'hi pot anar des de la Font dels Enamorats (són uns 20 minuts per un camí planer).
La Resclosa

La Resclosa

Gorg de la Sort

Gorg de la Sort

Riera de Martinet

Vallès Oriental:

8 comentaris:

  1. Hola Marta. Gràcies per fer-nos-ho conèixer. M'apunto els gorgs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El gorg de la Sort queda mitg amagat, però és realment bonic. Per arribar a peu de l'aigua s'ha de grimpar per unes roques o pujar per un corriol on no està indicat, però s'hi arriba bé. A veure si t'animes.

      Elimina
  2. Jo tambe me els apunto son petitons pero en un lloc molt acullidor no solsment els gorgs o salts la foto de la font amb la molsa tambe me agrada molt a apart de les bones informacions que ens dones les fotos me agraden molt !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. La veritat és que ha estat un dels llocs que marxes amb ganes de compartir-ho perquè tot i ser molt petit és molt bonic. Els gorgs ja hi vam ser fa 2 anys, abans de fer el bloc i ara al estar tan a prop vam voler repetir. Una abraçada!

      Elimina
  3. Bon reportatge Marta, gràcies per mostrar -nos aquesta meravella, en quant pugui miraré d'anar a veure -la, ara vaig molt atrafegat, m'han operat la dona, el casament de la nena,l'ordinador fotut i sense megas per poder veure el que feu,perdona si no contesto els blocs, faig el que puc.Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep.
      Espero que l'operació de la teva dona no sigui res greu i es recuperi aviat. Si que estàs atrafegat, si. No pateixis gens pels que fem blocs; esperem que tot es normalitzi aviat i poguem tornar a disfrutar del teu. Ah! I felicitats pel casament de la filla. Una abraçada!

      Elimina
  4. Super bé!! Estan fent obres pero el lloc es super tranquil. Per cert...les taules continuen una mica tortes pero es pot menjar igualmet jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura,
      M'alegro que t'agradés; si, és un lloc molt bonic i tranquil; m'alegro que segueixi així.

      Elimina