divendres, 13 de març del 2015

Àrea de lleure Font del Pi, Pira, Conca de Barberà

Zona de pícnic urbana al barri de Miralpeix de Pira, als peus del Tossal de la Bala (on hi ha una zona d'acampada). Posso les indicacions per arribar al final.
Consta de 3 taules de pedra, 1 rodona i 2 allargades. La Font és bonica, però la zona en general dóna sensació de deixada; és una llàstima perquè el lloc és agradable, està en una pineda i es pot jugar per la muntanya.

 Segons diu la web del poble l'aigua és potable: http://www.pira.altanet.org/fontdelpi.php





Des de la zona de pícnic es tenen unes boniques vistes (si obviem les teulades) del poble veí Barberà de la Conca.

Com us comentava a l'inici hi ha una zona d'acampada: zona dacampada Tossal de la Bala. Ens hi vam acostar per fer-ne fotos per si a algú li podía interesar, però estava el pas tancat amb una cadena, s'ha de demanar permís a l'Ajuntament per entrar-hi i per fer-ne ús naturalment.


Si el què busqueu és una zona de pícnic amb barbacoa al poble n'hi ha una que tenim al bloc:


Situació de la Font del Pi:


Accés: Tant si veniu del centre de Pira direcció Montblanch per la C-241 que creua la población, o veniu de Montblanch per la mateixa carretera, trobareu una desviació amb indicació cap a la zona d'acampada, seguiu-la perquè la zona de pícnic no està anunciada.
Venint del centre de Pira

Venint de Montblanc

 En aquest carrer, que és per on us desviareu, heu de seguir fins al final  i girar a l'esquerra. Seguiu endavant i passeu de llarg de la desviació a la zona d'acampada Tossal de la Bala; en pocs metres veure-ho les taules a la dreta. No hi ha problema per deixar el cotxe.


Què visitar?

Pira:

Conca de Barberà:

Montblanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada