dimarts, 24 de febrer del 2015

Zona de pícnic del Mirador de Montbau, Barcelona, Barcelonès

Gran i bona zona de pícnic de pas situada ja dintre del Parc Natural de Collserola i que pertany a Barcelona. Està a la carretera d'Horta a Cerdanyola.
Consta de 12 taules de fusta, varies d'elles adaptades per cadira de rodes, al llarg de bona part de l'espai verd del mirador que és molt llarg.






Hi ha taules a l'ombra i taules al sol i estan força separades entre elles.







També hi ha bancs per gaudir del mirador que dóna al propi Parc Natural de Collserola i a Barcelona.







Hi ha una zona d'aparcament molt gran, nosaltres hi vam ser un diumenge al matí hi havia força gent, però no a les taules.


Situació:

Accés: si hi aneu des de Barcelona heu d'anar a buscar la carretera de Cerdanyola al barri d'Horta i seguir les indicacions cap a Cerdanyola.
 Us trobareu una desviació cap a la dreta cap al cementiri de Collserola, però vosaltres heu d'anar cap a l'esquerra.
Seguir a l'esquerra
 Començareu a veure bancs i taules un bon tros abans d'arribar a l'accés de l'aparcament.


Què visitar?

Parc Natural de Collserola:

Barcelona:

5 comentaris:

  1. Un altre bon lloc per anar i gaudir de un von dia de decans molt bon reportage i segur que sera aprofitada per molta gent una abraçada !!!!

    ResponElimina
  2. Avui 13 de Setembre del 2020, em anat per Collserola on feia temps que no anabem per diferent motius i sobre tot per el confinament.Sempre em trobat als lloc més amagats del parc runes , deixalles, ampolles i llaunes de beguda, etc. Pero avui ja ha sigut el pitjor, a algúns indrets hi habían mascaretes quirùrgiques tirades, pero em vist que estaben uilitzades com a paper higiénic.Era fastigós. Al mirador de Montbau em parat un moment. Fa temps hi habíen papereres per llençar les restes dels menjars que de la gent que fa picnic.Avui, al no estar, totes les restes de bosses,begudes , mejars,(incloenti restes de pollastre a l´ast,etc. estaben escampats per el mirador i llocs propers. I de bolilles de tabac, hi habíen milers. O sigui , un avocador.Es veu que l´Ajuntament no ho cuida, i no d´ara la pandemia.A més está el terra ple de socs on pots ensopegar. Nosaltres que portem bosses per recollir tot i baixar a tirar. ho a un contenidor a palta de papereres, em sortit molt tristos e inignats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Juanjo,
      Què trist llegir això, no puc entendre que la gent sigui tan marrana. A mi també m'indigna sincerament...

      Elimina