dissabte, 22 de novembre del 2014

Àrea de pícnic del Parc Molí Nou, Moià, Moianès

Preciosa zona de pícnic al municipi de Moià.  S'hi arriba per una pista forestal que surt de la zona urbanitzada; al final possaré indicacions. És un d'aquest llocs que hem conegut per casualitat i ens ha agradat tant que em fa molta il·lusió poder-l'ho compartir.

NOVEMBRE 2019: hi hem tornat a estar i han possat taules noves  a l'espai proper a l'alberg on hi havia taules trencades. La resta està tot igual. Aneu fins l'embassament que està a tocar i val la pena.
A l'explanada de l'entrada hi han 7 de les 8 taules, suficientment separades. Avui hem dinat sols, però en aquesta època de l'any ja ens acostuma a passar.






L'explanda està rodejada per dues rieres, ara nomès hi havia aigua a la Riera de Castellnou; no sé el nom de l'altra.






Dintre del parc hi ha també un alberg i un embassament (aquest últim no l'hem vist i ens ha sapigut greu al saber-ho). Al costat de l'alberg hi ha un racó molt bonic on hi ha la 8ª taula i dues trencades. Quan hi deu haver aigua a la riereta que hi passa al voltant ha de ser molt bonic.





Almenys hi ha dos fonts, una a l'explana de l'entrada i l'altra al costat de l'alberg .
Font de l'explanada

Font de l'alberg
Mes fotos de la zona:








Des d'aquí em sento en l'obligació de demanar a tothom que tinguem cura de la nostra brossa, desgraciàdament veiem brutícia a força llocs però com estava una de les escombraries del parc és obra d'una animalet o d'un "animal".

Hi ha una petita zona d'aparcament apte per 4 o 5 cotxes.


Situació:

Accés: Venint de Castellterçol per la C-59 heu de seguir aquesta carretera creuant Moyà direcció Nord. Trobareu una indicació del parc que us fa girar cap a la dreta al primer carrer que sigui possible, que és el segon després de la senyal (C/ Joaquim Sala Maurell).

Un cop aquí heu de girar a la dreta al primer carrer que trobeu (C/ Salgot) i tombar a l'esquerra per agafar el carrer Gregorio Marañon fins que s'acabarà l'asfalt i comença la pista forestal.
Nosaltres hem trobat el carrer tallat, si no podrieu seguir recte fins a la pista. Si està tallat, doncs girar a la dreta.







Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Moià:


Què visitar?

Moià:

Moianès:

8 comentaris:

  1. Un lloc precios sembla una fageda molt bon reportage Marta i be els comentaris genials SALUD !!!

    ResponElimina
  2. Hola Marta, un lloc bonic i amb bones ombres al estiu, un bon reportatge.Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  3. Hola Marta,

    primer de tot, enhorabona pel bloc. Com tu dius a la presentació, aquest tipus d'informació no es troba, ni molt menys, fàcilment per Internet! Sembla que no hauria de costar tant, però és així.

    Jo estava buscant un lloc amb encant per anar a fer un pícnic de celebració d'aniversari amb els amics, i, després d'arribar el teu bloc i valorar unes quantes opcions, em vaig decantar pel Molí Nou de Moià.

    Hi vam anar ahir i ens va encantar! El lloc és realment com aquestes fotos. Vam veure l'embassament del que parles, és molt bonic, queda més amunt de la zona de pícnic. Així que molt contenta d'haver-lo trobat gràcies a tu, et vull donar les gràcies!

    PD. M'he apuntat altres llocs d'entrades teves del bloc, que de ben segur hi aniré ben aviat també!

    Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laia,
      Moltes gràcies pel missatge, fa molta il·lusió rebre'ls i motiven per continuar buscant llocs.
      M'alegro que us hagi agradat, jo també trobo que és especialmente maca, sobretot amb aquest aspecte de tardor.
      En quan tinguem ocasió anirem a veure l'embassament de més amunt.
      Moltes gràcies i a veure què et semblen les altres que t'has apuntat.
      Fins aviat,

      Elimina
  4. Gracias a ti Marta discubrimos un rincón tan mágico como cercano. Nos costó encontrar el desvío al principio ya tus indicaciines me dieron a entender que es en Castellterçol
    Comparto las coordenadas aqui
    41.820538,2.103240
    Enhorabuena para el blog.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mohamed,
      Muchas gracias por el mensaje y me alegro que os haya gustado. Lamento que no me entendieras, me sabe mal; pero en todas partes pongo que es en Moya y en las indicaciones digo viniendo de Castellterçol hay que cruzar la población (me refiero a Moyà), quizás aquí es donde te confundiste. Ahora lo especificaré para que nadie más se confunda.
      Un saludo,

      Elimina
  5. Bon dia,
    Hi hem anat dues famílies amb nens petits i està molt bé: taules grans, zona ombrejada, espai per jugar els nens i rutes fàcils i agradables per fer tots junts. Gràcies pel bloc, està molt i molt bé i ens facilita molt organitzar excursions familiars i amb amics!

    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou Anna,
      Moltes gràcies també de nou, fa il·lusió que la gent en gaudeixi i ho valori.
      A l'altre missatge m'has dit que els nens són molt petitets, se m'acudeix que podrieu anar al Bosc Encantat de Gurb, no tant per l'àrea de pícnic que nomès té 2 taules i poc espai (a més l'entrada rep moltes visites), si no pel bosc perquè els hi encantarà, està ple de figuretes. Et passo enllaç: http://somdepicnic.blogspot.com.es/2015/02/zona-de-picnic-del-bosc-encantat-gurb.html

      Elimina