dijous, 14 de novembre del 2019

Àrea de pícnic El Bosquet, Moià, Moianès

Inspirats  en el bloc de fonts de la web Encos hem estat en aquest petit indret a les afores de Moià. Les fotos són del diumenge al matí.
Consta d'1 sola taula de pedra força gran, hi deuen cabre unes 12/14 persones; depenent de l'hora pot tenir ombra, però no molta. Des de la taula es tenen vistes de Moià, l'entorn és molt bonic i tranquil. Hi ha una petita explanada i la font que porta el mateix nom que l'indret.












No tindreu problema per deixar el cotxe.

Situació:


Coordenades de GPS:  41°49'9.87"N    2° 6'31.69"E

Accés Entrant a Moià pel Sud heu de seguir per la C-59 creuant Moià direcció L'Estany i girant pel carrer Doctor Greogorio Marañon, continuant pel carrer Passarell fins que trobareu el final de la zona urbanitzada, heu de pendre una pista forestal que surt davant i seguir durant aproximadament 1,5km, la pista és de condicions bones (però pot variar si plou molt) passareu per davant del Parc del Molí Nou, seguiu endant fins a la bifurcació, aneu cap a la dreta (cap a l'esquerra hi ha el pantà) i en 500 metres hi arribareu.

Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Moià:



Què visitar?

Moià: No us perdeu el pantà de Moià, està al costat de l Parc del Molí Nou, (hi passareu per davant per anar a El Bosquet), uns metres més enllà del pantà (riera de Castellnou amunt) hi ha un gorg amb un salt d'aigua.


Moianès:

Santa Maria de L'Estany, L'Estany

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada