dijous, 13 de novembre del 2014

Zona de pícnic de l'Ermita de la Mare de Deu dels Torrents, Vimbodí, Conca de Barberà

Encantadora zona de pícnic als peus de l'ermita de la Mare de Deu de Torrents, al municipi de Vimbodí. S'hi accedeix per la carretera que va de Poblet a Vimbodí.
Hi ha unes barbacoes però están tancades, des de fa més o menys 1 any no es poden utilizar per normativa de prevenció d'incendis. Tot i que a la web de l'Ajuntament de Vimbodí encara surt com si estiguéssin obertes i també s'hagués de pagar per l'utilització de les taules; però no és així i ara utilizar les taules és gratuit; ens ho va dir l'home que es cuida de l'ermita.
Consta de 6 taules repartides en dues zones:

- Zona al costat de l'ermita: té 3 taules en una espècie de plaçeta on també hi ha una font. Molt acollidor i agradable.




- Zona als peus de l'ermita: també consta de 3 taules, s'hi arriba per un pont o per una passarel·la perquè queda a l'altre costat de la riera (fa 10 dies estava seca), hi ha zona de jocs i una font.
És un lloc molt bonic i tranquil, tot i que hi passi la carretera a prop, a més ara amb les fulles a terra estava preciós.








Les barbacoes que ja no es poden utilitzar:

L'ermita estava tancada. L'home que se'n cuida ens va explicar una historia molt maca de la Verge que van trobar aquí: li van construir una petita capella una mica més avall d'on està l'ermita actual; amb els anys van construir-ne una altra una mica més gran a on està l'actual i els capellans van decidir trasladar-hi la figura de la Verge. Però al matí següent la van trobar de nou a la capelleta de l'exterior, la van tornar a la nova ermita però la Verge tornava a apareixer al dia següent a la petita capella exterior. Així varies vegades fins que van desistir i la van deixar fora.


Darrera d'on hi han els tests està l'antiga capella.



Situació:


Accés: Si veniu de Poblet veureu el parking i després el restaurant  Dels Torrents, just al costat del restaurant (no en el propi parking del mateix) hi ha lloc per deixar el cotxe.

Però hi ha una altra zona d'aparcament; si veniu de Vimbodí us trobareu aquesta altra zona d'aparcament amb accés directa a la zona de jocs.
Venint de Poblet

Venint de Vimbodí
Què visitar?

Vimbodí:

Poblet:

Conca de Barberà:

6 comentaris:

  1. el que me agrada molt de aquest reportage son els colors de tardor que es veuen molt dificils de trobar aquest any molt bon reportage Marta !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto; si la tardor s'ha fet pregar aquest any, però finalment la tenim aquí.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Si, la tardor dona aquest caire melancòlic i romàntic als paisatges. A nosaltres també ens va agradar molt.

      Elimina