diumenge, 4 de maig del 2014

Zona de pícnic Font del Prat del Pou, Castellterçol, Moianès

Petita i tranquila zona de pícnic al municipi de Castellterçol. Per arribar-hi s'han de seguir les indicacions cap al castell, un cop passada la zona d'aparcament i l'accés a aquest s'ha de seguir la pista forestal uns 200 metres on trobarem una desviació a la dreta marcada amb un cartell petit de fusta (molt amunt de l'arbre) cap a la font, al cap de poc s'arriba a l'aparcament.
Consta de 3 taules i font. Com veieu a les fotos a les taules hi cap més gent de l'habitual, així que són ideals per petits grups; nosaltres hem menjat els 5 en un dels bancs.


És molt tranquil i agradable, queda totalment apartat de carreteres  i cases, nomès es senten els ocells.




A un costat hi ha muntanya i a l'altra camps.



El castell i l'ermita de Sant Miquel des de la zona d'aparcament.

Situació:
He intentat marcar la ruta per arribar-hi en el Google Earth, però les linees no m'han sortit gens bé. Quan agafeu la desviació marcada cap al castell passareu per l'institut, un cop passat heu de girar a la dreta i agafar el primer carrer a l'esquerra. S'ha de seguir aquest carrer recta fins que es converteix en pista forestal, passar la zona del castell com he explicat al principi fins a la bifurcació de la foto de sota.

Què visitar?

Castellterçol:

Parc de l'Aigua i Sant Quirze Safaja: 
Des de que vaig veure una entrada del bloc NATURA VIVA del Rafel sobre el Parc de l'Aigua tenia en ment anar-hi. Us ho recomano molt la veritat (hi està prohibit fer pícnic), hi ha l'embassament i al costat una zona de jocs i d'esport molt xulo. Tot l'entorn de Sant Quirze és fabulós; hi ha molt per veure, mireu-vos la web que he possat després de les fotos.







Granera i el seu castell del segle XI




Moianès 


6 comentaris:

  1. Molt maca la zona de pícnic i tota la ruta en general, molt currat tot!!!
    Moltes gràcies per fer esment del meu bloc, Marta!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! M'ha encantat el Parc de l'Aigua i tot el paisatge d'aquesta zona; segur que hi tornem.

    ResponElimina
  3. Sóc la Mireia Padern,

    De petita, abans i tot de fer l'explanadeta i posar les taules, quan si arribava per un corriol... la de cops que vaig anar a aquesta font amb els pares.

    Ara, lamentablement, us recomano que no en beveu l'aigua.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mireia,
      Doncs quan hi vam ser hi havia gent recollint-ne aigua, vam pensar que debía ser bona. Moltes gràcies!

      Elimina
  4. El lloc preciós i s'hi estava molt bé però haurem d'esperar a que els nens siguin més grans per tornar-hi pq el muret de pedra que delimita l'espai amb amb la feixa de sota és molt baix i tota l'estona volien estar allà al costat, clar que són molt petits ( 18 mesos, 2 anys i dos més de 3 anys). Però d'aquí uns anys repetirem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Celebel,
      M'alegro que us hagi agradat i gràcies pel missatge. Si, quan els nens són tan petits s'han de mirar les coses d'una altra manera i tenir 10 ulls; són etapes.

      Elimina