dijous, 29 de maig del 2014

Zona de pícnic de la Font Clara, Lavern, Alt Penedès

Petita zona de pícnic a la Font Clara de Lavern (Subirats). S'hi accedeix des de la carretera que va de Lavern a Sant Sebastià dels Gorgs, just al costat de l'última casa a la dreta de la carretera hi ha una petita zona per aparcar. D'aquí baixen unes escales cap a la font.
Tan sols disposa d'una taula i una font, però és un indret molt tranquil i bonic on nomès es senten els ocells; i això que per sobre hi passa la carretera, però no és molt transitada o vam tenir sort, perquè no vam sentir res.




És un bon lloc per parar una estona a dinar i seguir; hi ha espai per jugar (no a pilota, perquè fa baixada cap a un rierol que ara estava sec).





 Quant hi vam ser fa unes setmanes hi havia la branca d'un arbre a punt de caure; vam avisar a l'ajuntament així que suposo que l'hauran tret.




La zona d'aparcament és petita, però com que el lloc també ho és no hi haurà problema.



Situació:


Accés:



Què visitar?

Església de Sant Pere de Lavern: s'ha de seguir la carretera de la foto del Google Earth de dalt, passar per sota l'autopista i queda a l'esquerra.


Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs:



Alt Penedés:

1 comentari:

  1. La Font Clara es un paradis de lloc, es un espai on pots gaudir plenament de la natura i ara amb el collons del canvi climatic pots disfrutar d'aquest entorn sense pasar calor. Val la pena coneixer aquest indret de Subirats. Molt interesant

    ResponElimina