divendres, 2 de maig del 2014

Àrea de pícnic del Parc Francesc Macià, Malgrat de Mar, Maresme

Aquest fantàstic parc que es podria definir com el paradís dels nens disposa de vàries àrees de pícnic. El parc està a l'Avinguda de la Costa Brava, a la part interior del poble.

Març del 2017: hem tingut l'ocasió de tornar a estar en aquest parc, com que hi vam ser força aviat vaig poder fer fotos de les taules buides (quasi totes). Així que actualitzo l'entrada amb més fotos, sobretot de les taules, però dels jocs n'hi ha de barrejades d'antigues i de noves.



Hi ha 4 àrees de taules de pícnic amb un total de 16 taules de fusta, la majoria amb ombra (almenys quan arribi el bon temps i els arbres recuperin les fulles). En aquesta segona ocasió hi vam anar un diumenge al matí (com a les 10:30) i estaven totes buides excepte la gran rodona que ja estava ocupada.

Enumeraré les zones on hi ha taules entrant des de la porta sud :

Àrea de pícnic A: és la més nova, el primer cop no hi era. Hi ha 4 taules, una doble.




Àrea de pícnic B: és una sola taula però molt gran i rodona. Idónea per grups.



Àrea de pícnic C: Consta de 5 taules, una d'elles doble.





Àrea de pícnic D: Consta de 6 taules.






El parc és molt gran i disposa de tot tipus d'espais i jocs: pistes de petanca, mini camp de futbol (o hockey), taules de ping pong, zona de skates, columpis, tobogans, etc.




















Hi ha jocs molt originals o no molt típics, com el de la primera foto que quan ho trepitges fa notes musicals.




També hi ha una zona que és com un mon de fantasia on hi ha objectes gegants... A principis de març del 2017 algunes d'aquestes figures estàven precintades, no sé si és temporal (suposo que si).



Hi han 3 blocs de banys a l'ho llarg del parc, que és molt gran.
Hi ha 2 accesos principals, un a cada punta del parc, on estan indicades les normes d'us del parc. Mireu-vos-ho perquè per exemple no deixen portar taules propies, ni jugar a pilota fora de la zona específica, ni hi poden entrar gossos, ni anar en bicicleta, etc.





Situació:
Accés:
Quan veniu per la carretera nacional II direcció  nord trobareu la desviació cap a Malgrat de Mar, l'heu de pendre i estareu a la carretera de la Costa Brava.



Nomès heu de seguir la carretera de la Costa Brava i trobareu al parc a la dreta, el primer que veureu és un dels aparcaments (de pagament de dilluns a dissabte al migdia).




Què visitar?

Malgrat de Mar:

Maresme:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada