dilluns, 5 de maig del 2014

Zona de pícnic (berenador) Font del Riu Pollós, Arinsal, Parròquia La Massana

Sabem que presentar un pícnic amb el nivell de neu que té aquest és una mica surrealista, però l'indret és tan bonic que val la pena coneixe'l per aprofitar-lo de cara al bon temps. Haureu de possar imaginació...
S'hi arriba per la carretera que porta a les pistes d'esquí d'Arinsal, però just abans de l'hotel Patagonia Austral hi ha un túnel a la dreta de la carretera, s'ha d'entrar al túnel i seguir recta fins una corba cap a la dreta on hi ha l'accés al pícnic.
Juliol'15: hem tingut l'oportunitat de tornar aquesta fantàstica zona de pícnic i és un petit paradís.Si esteu per la zona no us la perdeu,encara que no hi aneu a menjar.


Consta de 4 taules, 4 barbacoes i font. Al costat del riu d'accés hi ha 3 taules de fusta i a l'altre costat del riu hi ha 1 altra taula de fusta.












 Ara a l'estiu les barbacoes estan precintades per risc d'incendi.



La font és d'aigua potable.







El riu que està als peus de la zona de pícnic té varis salts d'aigua, no ho vam poder veure bé perquè la neu dificultava l'accés.
Juliol'15: ara si ho vam poder veure bé i és espectacular; a més des de  que hi vam ser al març del 14 hi han possat un pont de fusta que facilita l'accés per veure la cascada i a l'altre taula.



















Situació:


L'accés:
Com us he dit, heu de pendre el túnel que queda a la dreta.
Al sortir del túnel seguiu recta fins que arribeu a la corba cap a la dreta; el pícnic queda a la part esquerra de la carretera, l'accés és just al costat de la porta de fusta:

Què visitar?

Vallnord


Parròquia La Massana:

Andorra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada