dimecres, 7 de maig del 2014

Zona de pícnic del Parc Natural del Pont Nou, Sant Pere de Riudebitlles, Alt Penedès

Bona zona de pícnic al municipi de Sant Pere de Riudebitlles que ens va recomanar una seguidora del bloc, la Blanca Roma. Un cop passat el poble direcció Sant Quintí de Mediona queda a l'esquerra de la carretera. Tot i que no es veu fins que hi ets a la seva alçada, ho reconeixereu per l'Aqüeducte del S. XIV que li dona nom (Pont Nou). Un cop aparcat el cotxe s'ha de passar per sota l'aqüeducte per accedir a la zona de pícnic.


Consta de 5 taules i 3 barbacoes, però és força gran.



Un cop pasada la zona de les taules, un pel més amunt, hi ha un prat amb molt espai per jugar; tot i que a la zona de les taules també hi ha molt espai per jugar.
Hi havia gent instalada amb mantes i taules propies.


Com sempre que trobem les taules plenes no en tenim fotos  d'aprop.



Nomès per veure l'aqüeducte ja val la pena parar, tot i ser força "modern" té molt interés; a més encara porta aigua...



La zona d'aparcament és gran i estava molt plena.

Situació:
Accés:

Què visitar?

Sant Pere de Riudebitlles:

Alt Penedés:

3 comentaris:

  1. Hoy hemos ido a Pont Nou...Precioso....sino fuese por la cantidad de basura que habia...una pena...Habian festejado cumpleaños infantiles porque habian globos rotos, cuerdas de donde los colgaron, bolsas de plastico, de patatas fritas, botellas, servilletas...en fin...mi hijo (7) y yo hemos llenado una bolsa inmensa de basura porque daba pena un lugar de picnic tan bonito y todo sucio...Luego dicen que estamos en el primer mundo!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una auténtica pena, es increíble el incivismo y la mala educación de la gente. Después les sorprenderá que los ayuntamientos eliminen zonas de pícnic...

      Elimina
  2. Hola, avui hem anat a la zona de pícnic del Pont Nou. La veritat és que ens ha sorprés gratament el bon estat de les taules, i de la zona en general. Les barbacoes ja no hi són. La zona és molt còmode i agradable. Gràcies per la recomanació!

    ResponElimina