dilluns, 14 de setembre del 2020

Àrea de pícnic Font de la Cànova i Gorg Blau, Santa Pau, Garrotxa

 Petita però fantàstica àrea de pícnic en un paratge de gran bellesa al terme municipal de Santa Pau. Les fotos són del divendres passat.

Consta de 2 taules de pedra, una rectangular al costat de la font i l'altra rodona davant del gorg. L'espai queda dividit per la riera dels Arcs; la font i la taula rectangular estan per sota del nivell del camí, és un espai molt reduït.








Per arribar a la taula rodona i el gorg heu de baixar per un petit corriol fins a nivell de la riera i creuar-la per sobre les pedres.


 




Aquest espai és més ampli i molt bonic. Hi ha un cartell que indica que és un indret particular, pertany a un mas que hi ha molt a prop; sempre hem de tenir molta cura de la natura, però quan l'espai pertany a un particular que té la generositat de compartir-ho, encara s'ha de tenir més cura. 












A l'accés del camí trobareu cartells informatius amb les normes, és important fer-ne cas. Ara degut a la Covid-19 no hi és recomanat el bany. Hi ha un petit espai per deixar-hi 1 cotxe.

 
 
També hi trobarem una marca d'Itinerannia, ja que el gorg Blau forma part de la ruta dels Gorgs.

 

Situació:

Coordenades de GPS:  42° 8'39.08"N    2°35'23.62"E


Accés: Si veniu d'Olot heu de passar de llarg Santa Pau direcció Mieres, al cap d'aproximadament 1 quilòmetre trobareu una intersecció, a l'esquerra hi ha l'accés al camping Masia can Patxet, doncs heu de pendre la desviació contraria, és a dir cap a l'esquerra i seguir el camí marcat en el mapa de sota.

Què visitar?

Santa Pau: aquest poble és molt bonic, però està inundat de cotxes que fan perdre l'encant al poble, almenys al meu humil parer.


No us perdeu el Salt de Can Batlle, és espectacular.



Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Santa Pau:

Parc 1 d'Octubre del 2017 

Parc del Mirador

Del Punt d'Informació i àrea d'atocaravanes 

 Garrotxa: Una comarca fabulosa, amb una natura exhuberant.







1 comentari:

  1. Thank you for share!!!
    Với dịch vụ vận chuyển hàng hóa bằng đường sắt từ Nam ra Bắc mà chúng tôi đã chia sẻ đến các bạn. Ngoài ra, cùng với các dịch vụ kết hợp khác như:Vận chuyển ô tô bằng đường sắt, vận chuyển xe máy bằng tàu hỏa hay cùng với đó là vận chuyển container lạnh đường sắt kết hợp với vận chuyển container đường bộ mà Ratraco Solutions cung cấp sẽ giúp khách hàng đáp ứng đầy đủ nhu cầu của mình.

    ResponElimina