dimecres, 16 de setembre de 2020

Àrea de lleure de l'Onyar, Sant Dalmai (Vilobí d'Onyar), Selva

Seguint la recomanació d'en Josep Mª Rodríguez i en Carles Texidó, seguidors del bloc, hem estat en aquesta molt bona àrea de pícnic a les afores de Sant Dalmai que pertany al municpi de Vilobí d'Onyar. Les fotos són del diumenge passat al matí.


 Consta de 4 taules de fusta a l'ombra de pollancres a la ribera de l'Onyar, queda per sota del nivell de la carretera que passa pel costat, però us n'oblidareu de la carretera perquè és poc transitada i no molesta. És un espai gran on es pot jugar i córrer o sencillament descansar i relaxar-se. 
Hi trobareu 3 plafons informatius de l'entorn i de les opcions d'excursions.


El gran atractiu d'aquesta àrea de pícnic és el riu Onyar que passa pel seu costat, de fet uns metres per sota. És el riu que uns quilòmetres més tard creua Girona.
Situació:

Coordenades de GPS:  41°54'52.74"N   2°43'34.94"E

Accés: Si arribeu a Sant Dalmai venint de Vilobí d'Onyar heu de creuar la població i al final del poble trobareu una desviació a l'esquerra cap a Brunyola que heu de pendre, en aproximadament uns 500 metres trobareu un aparcament a la dreta, és aquí. L'àrea queda a la dreta de l'aparcamnet, s'hi baixa per una rampa.
Què visitar?

Vilobí d'Onyar/ Sant Dalmai: Nosaltres hem fet una de les excursions proposades des de l'àrea de pícnic, hem anat fins a la Resclosa d'en Borra i la Bassa d'en Turón. Anar i tornar són aproximadament 2,6KM quasi tot pel costat del riu, és una passejada molt bonica i amb molt d'encant. 


Resclosa d'en Borra
Bassa d'en Turónhttps://vilobidonyar.cat

 La Selva: 

Riera d'Osor

http://www.laselvaturisme.com

Cap comentari:

Publica un comentari