dimarts, 30 de juliol del 2019

Àrea de pícnic del Parc del carrer dels Segadors, Sant Iscle del Bages o Pineda del Bages (Sant Fruitós del Bages), Bages

Seguint la recomanació de'n Josep Oriol Reguant hem estat en aquesta tranquila àrea urbana a l'extrem est de Sant Iscle del Bages, o Pineda del Bages (que és el nom a l'entrar a la població) que pertany a Sant Fruitós del Bages. El nom del parc me l'he inventat, perquè no hi havia cap cartell i no n'he trobat informació. Les fotos són d'un diumenge al matí de mitjans de maig.
Consta de 4 taules de fusta, al centre de l'espai hi ha l'àrea de jocs infantils, a un costat hi ha 2 taules a la solana i a l'altre 2 taules a l'ombra.











El parc infantil:




Podreu deixar el cotxe al carrer dels Segadors, davant del parc.

Si seguiu el carrer de Sant Iscle cap a fora de la població trobarem el camí de la Sèquia de Manresa, un sender planer que va seguint la sèquia; i al costat hi ha una altra àrea de pícnic: Mas Sant Iscle
Ermita de Sant Iscle








Situació:


Coordenades de GPS:  41°45'30.65"N   1°50'33.43"E

Accés:  Des de Manresa passant pel Parc de l'Agulla direcció Santpedor per la carretera BV-4501 arribareu a Pineda del Bages, just a l'entrada hi ha una desviació a la dreta on està anunciada l'esglèsia de Sant Iscle. Preneu aquest carrer i seguiu recte fins que trobareu a l'esquerra el parc.



Què visitar?

Sant Fruitós del Bagès (on pertany Sant Iscle):


Al bloc hi ha 5 àrees més de Sant Fruitós del Bages:






Bagès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada