dijous, 4 de juliol del 2019

Àrea de pícnic de l'Estació de la Via Verda de Bot, Bot, Terra Alta

Petita àrea de pícnic de la Via Verda de la Vall de Zafán al límit Sud de Bot. Les fotos són del setembre passat...
Segueix la mateixa estructura que totes les estacions de la Via Verda de Val de Zafán que hem visitat (excepte Tortosa): en aquest cas són 2 taules de fusta i una font dintre d'un espai amb tanques de fusta. Està ben ombrejat i també hi ha plafons informatius. L'espai està just al lateral de l'antiga estació i davant de la Via Verda.













L'estació de Bot, ara en runes, va ser transcendental durant la Batalla de l'Ebre, doncs era l'estació d'arribada de suministres i soldats del bàndol franquista; a pocs quilómetres del front va ser transcedental per mantenir l'exèrcit franquista en òptimes condicions d'habituallament, a diferència de l'exèrcit republicà. Hi trobareu plafons informatius, si us interessa el tema és una visita interessant, més per l'importància que va tenir que pel què hi veureu, que també ho és.








Via Verda de la Val de Zafán: va d'Aragó fins Sant Carles de la Ràpita, hi ha estacions cada pocs quilómetres on trobareu banys, font i en algunes bar.


Al costat oposat de l'estació hi ha el parc infantil, un bar que té un vagó de tren com a menjador, i vàries taules de pícnic que són del bar, però si ho demaneu us deixaran fer-ne us.









Situació:

Coordenades de GPS:  41° 0'25.77"N    0°23'5.93"E

Accés: Si arribeu a Bot venint de Gandesa, heu de creuar el poble i girar pel carrer on hi ha  l'Agro-botiga (carrer de l'Estació), anar fins al final del carrer, gireu a l'esquerra i preneu una baixada que surt del poble, al final de la baixada trobareu l'Estació.
Des de l'estació hi ha unes escales que pugen fins al poble.

Què visitar?

Bot:

Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Bot:


No deixeu de pujar a l'ermita de Sant Josep, és molt bonica i a més té unes vistes fabuloses.


Terra Alta:
Vistes des de la Cota 705 a la Serra de Pàndols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada