dimecres, 24 de juliol del 2019

Àrea de pícnic Font del Pou, La Floresta, Garrigues

Inspirats en el bloc de fonts de la web  Encos vam estar en aquesta bona àrea de picnic urbana a l'entrada de la Floresta, just davant del castell. Les fotos són d'un diumenge a la tarda de finals de gener.
Consta de 4 taules de pedra que quan hi vam ser a plè hivern no tenien ombra, però ara a l'estiu si que estaran ombrejades.













L'encant de l'espai és la font  i el rec que en surt que atravessa l'àrea de pícnic.







A l'altre costat de la carretera hi ha el castell de La Floresta, edifici fortificat que es pot visitar, a continuació us posso enllaç de la web (també s'hi pot dormir): http://www.castelldelafloresta.com.
És díficil veure'l amb prespectiva un cop hem deixat el cotxe, perquè des d'on millor es veu és des de la carretera quan arribes a La Floresta venint de Les Borges Blanques.







A tocar de l'àrea de pícnic hi ha un pou de gel (la seva visita entra amb la visita del Castell) i al costat del pou hi ha un monument a la Pau.







Hi ha lloc per deixar el cotxe al final de l'àrea de pícnic, queda elevat respecte a les taules.  Es pot accedir a l'àrea de pícnic des de l'aparcament per unes escales, o desde la punta oposada on hi ha la font i ha una rampa.

Situació:


Coordenades de GPS:   41°30'39.71"N    0°55'4.71"E

Accés: Venint per la carretera LV-2012 a l'arribar a La Floresta el primer que veureu és el castell.
 Just davant hi ha una desviació on  ja veureu l'àrea de pícnic
 Entreu en aquest carrer i al final de l'àrea de pícnic podreu deixar el cotxe.

Què visitar?

La Floresta:


Garrigues: Pintures Rupestres de la Roca dels Moros al Cogul, realment interessant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada