dissabte, 30 de juny de 2018

Àrea de pícnic El Rossell, Centelles, Osona

Fantàstica àrea de pícnic per l'entorn natural on està, on hi trobareu una piscina natural. Queda aproximadament a 1 km de la població. El què heu de tenir en compte és que és una propietat privada oberta al públic, per tan estem a les terres d'algú i s'ha de respectar molt l'entorn. Les fotos són d'avui.Consta de 3 taules de pedra i rajola, sembla restaurat fa poc. Nosaltres hi hem estat que ja eren quarts de vuit de la tarda i el sol estava molt baix, de manera que tocava directe a les taules, però al migdia deuen tenir ombra. Avui l'espai estava ple de cotxes d'un grup de joves, però crec que habitualment (almenys a l'estiu) deu estar ple de gent. L'autèntic atractiu d'aquest indret és la Riera Blanca que pasa per l'àrea de pícnic, just davant les taules forma una petita piscina natural no molt profunda, però suficient per sentar-vos-hi i que us cobreixi fins al coll (no ens hi hem banyat, però sembla que sigui aixi´, també dependrà de com baixi el riu).

Uns 100 metres abans d'arribar a l'àrea de pícnic hi ha una altra piscina o més aviat platgeta.


Molt a prop (uns 50 metres abans) a l'altre costat de la carretera hi ha la font del LLobató.


Situació:
Accés: Està al sud de la població, dintre de la propietat del Mas el Rossell. És fàcil arribar-hi si saps el camí, a nosaltres ens l'han explicat al poble, de fet uns joves molt amables ens han explicat que existia aquesta àrea de pícnic i que ells s'hi venien a banyar a l'estiu.

Si veniu per la C-17 heu de pendre la sortida 44 Centelles Sud.

 Trobareu una primera rotonda, agafeu la 2ª sortida.
 A la 2ª rotonda heu de pendre la primera sortida.
On veureu que està anunciat  el Molí de la Llavina
 Heu de girar a l'esquerra al primer carrer a l'esquerra on està anunciat la fàbrica Fugar.
 En aquest punt a la dreta hi ha  un cartell indicatiu de senders on està anuncial El Rossell a 700 metres.

Passeu de llarg la fàbrica Fugar i seguiu endanvant per la carretera principal.


 Passareu per sota la via del tren.
 A uns 200 o 300 metres trobareu el Mas el Rossell, els propietaris de les terres.
 Just davant de l'entrada al Mas surt el camí de terra a l'àrea de pícnic, queda a uns 500 meters per un sender de condicions dolentes en alguns punts, us aviso per si teniu cotxes baixos o sou patidors. Tot i així haureu vist que els cotxes que hi havia a l'àrea de pícnic són de tot tipus, però és joven de la zona i s'ho coneixen com el palmell de la ma.

Al bloc hi ha 2 àrea de pícnic més de Centelles:


Què visitar?

Centelles:


Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari