dilluns, 2 de juliol del 2018

Àrea de lleure Sant Pere Màrtir, Esplugues de Llobregat, Baix Llobregat

Seguint la recomanació d'un seguidor anònim, vam estar en aquesta bona àrea de pícnic al Parc Natural de Collserola i que pertany al muncipi d'Esplugues de Llobregat. Les fotos són de fa 2 setmanes.
Consta de 8 taules a sota una pineda, moltes gaudeixen d'ombra. Nosaltres hi vam ser abans de les 11 del matí i 5 ja estàven ocupades. L'espai queda uns 30 o 40 metres per sota la carretera que porta a la Plaça Mireia,de manera que està molt aïllat dels cotxes.










És un espai molt gran, a més de la pineda amb taules també hi ha unes grans bancades. Estareu envoltats de natura i força bones vistes.










Un dels camins que pasen per l'àrea de lleure porta a un petit mirador, el mirador en si no té unes vistes molt obertes, però l'espai on està ubicat és un indret bonic té vistes per varis costats. Està a uns 200 o 300 metres de les taules, però per l'entorn hi ha un munt de senders per fer.





A la Plaça Mireia hi trobareu bancs per descansar i cartells informatius.







Situació:

Accés: Si veniu de Barcelona, heu de sortir per la Diagonal i quan estigueu davant del Roserar Cervantes veureu la desviació cap a Esplugues. L'heu de pendre.

Com s'hi accedeix igual, us posso el planell per arribar a la Font de la Mandra:
Un cop a la plaça Mireia deixeu el cotxe on pogueu, hi ha molt aparcament però s'omple molt i ràpid.

Quan arribeu a la Plaça Mireia l'àrea de pícnic de Sant Pere Màrtir queda a l'esquerra per sota del carrer, des de la Plaça no la veureu. Hi ha varis accessos que hi baixen; amb cotxet crec que us aniran bé tots, però amb cadira de rodes crec que l'únic és el què està marcat al planell de sota.


Al bloc també trobareu una altra àrea de pícnic d'Esplugues de Llobregat:


Què visitar?

Esplugues de Llobregat:


Parc Natural de Collserola: Des de la plaça Mireia podeu anar fins  al Mirador dels Xiprers i les Bateries àeries de Sant Pere Màrtir de la Guerra Civil. La veritat és que són uns 2-3km però quasi tot en pujada, aquell matí feia molta calor i no ens va venir de gust fer l'excursió, tot i que teniem ganes de veure l'espai de Memòria Històrica; si no hi esteu molt habituats us recomanaria fer-la a la tardor, l'hivern o principis de  primavera, perquè pràcticament no hi ha ombres..  En el llibre que us vaig recomanar Parc Natural de Collserola. 12 excursiones per a cames petites i en cotxet trobareu aquesta excursió.






Baix Llobregat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada