dijous, 31 de maig del 2018

Àrea de pícnic Font del Comú, Ullastrell, Vallès Occidental

Petita àrea de pícnic a les afores però a la vegada al mig de Ullastrell (després us explico com arribar-hi). Les fotos són del gener.

Consta de 4 taules de pedra grandetes; quan hi vam ser a plè hivern no tenien cap ombra, ara en tindran més. M'ha costat temps publicar aquesta àrea de pícnic perquè sembla molt deixada i desangelada; segur que ara amb els arbres amb fulla té un altre aspecte, però les taules estan velles i poc cuidades... L'ho més bonic és la font, la torreta i que està envoltada de camps, tot i que no es vegin des de les taules.









 El cotxe l'haureu de deixar pel poble, perquè tot i que en alguna foto es veu un cotxe, s'hi accedeix caminant; el cotxe deu ser d'un dels propietaris dels camps del voltant.

Situació:

Accés: Com us he mencionat s'hi ha d'arribar caminant, la manera més senzilla és des de l'aparcament de l'Era de Can Taiet (que és un restaurant).
Entrada a l'aparcament pels clients del restaurant, hi podeu entrar caminant.



Heu de pendre un camí de sorra que surt del final de l'aparcament i tirar avall (fa força baixada que després haureu de pujar); passareu de llarg una desviació en un angle de quasi 180º i seguireu endavant. El camí farà corba cap a la dreta i trobareu una nova desviació que també és en quasi 180ª, aquesta segona l'heu de pendre.  Aquest camí porta a varis camps de conreu i a la font que la veureu de seguida per la torre.

Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més d'Ullastrell:



Què visitar?

Ullastrell: és un d'aquests pobles petits i encantadors que et fan oblidar que estàs tan a prop de l'àrea metropolitana. Nosaltres hi vam anar per una fira d'oli que feien al gener.
Escalinata modernista de l'Ajuntament

Vallès Occidental:



2 comentaris: