diumenge, 20 de maig del 2018

Àrea de pícnic Parc de la Font de l'Ermità, Bigues i Riells, Vallès Oriental

Petita i agradable àrea de pícnic a l'urbanització El Castell de Montbui de Bigues i Riells, està al carrer del seu nom: carrer de la Font de l'Ermità. Les fotos són de mitjans de març.
Consta de 3 taules de fusta sota uns pins, 2 queden ben ombrejades. Com que està força amunt de l'urbanització, des d'aquí es gaudeix de bones vistes. Tot i que està en un carrer urbanitzat, al tenir un lateral del parc sense urbanitzar i amb vistes, fa que sigui un espai agradable i fins i tot bonic; però no és un espai que vingui de pas.











A la resta del parc hi trobareu una petita àrea de jocs infantils, un pista de petanca i bancs. Hi ha una font de xarxa, però no és la font que dóna nom al carrer.








Hi ha un aparcament habilitat per facilitar l'aparcament.



 Situació:


Accés: Com us he dit està en una urbanització, El Castell de Montbui, com us he explicat en les altres entrades de Bigues i Riells és una població molt més gran del què sembla i pot ser liosa. El millor és utitlitzar un navegador, hi posseu carrer Font de l'Ermità 57 (és el número d'una casa de davant del parc. També us dic que queda més a prop del nucli urbà de Sant Feliu de Codines que del nucli urbà de Bigues i Riells.


Què visitar?

Bigues i Riells: al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Bigues i Riells:




Vallès Oriental:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada