dissabte, 5 de maig del 2018

Àrees de pícnic Parc de la Sardana i Àrea d'autocaravanes, Caldes de Malavella, Selva

Són 2 petites àrees de pícnic funcionals a l'est de Caldes de Malavella, al costat de l'embotelladora de l'aigua Malavella. Les fotos són de principis d'abril.
El parc de la Sardana i l'àrea d'autocaravanes són dos espais nomès separats per un carrer.

Parc de la Sardana: no és el típic parc, és una pineda amb bancs i 1 taula de pedra força gran. Quan ho vaig trobar al Google Earth hi havia també una taula de fusta, però quan hi vam ser estàven arranjant la cantonada on es veia aquesta taula de fusta, així que no sé si la tornaran a possar. La pineda té arbres infestats amb processònaria, hi ha cartells informant-ne i hi ha unes bandes protectores; la veritat és que no en vam veure ni una.









Vam trobar una nova mostra d'incivisme i irresponsabilitat, una llàstima i un perill.

Àrea d'autocaravanes: consta de 2 taules de fusta ubicades entre places per autocaravanes. Té 5 places d'autocaravanes, l'epsai de buidatge i un plafó informatiu. Segons les normes d'us del cartell us hi podeu estacionar fins a 72 hores, l'us d'aigua i electricitat és gratuit, no es pot acampar ni instal·lar tendals ni treure taules i cadires; més informació a l'Ajuntament.



















Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Caldes de Malavella:


Situació:
 Accés: Si veniu en cotxe trobareu indicacions cap a l'àrea d'autocaravanes des de quasi que entreu a la població. Està entre el carrer Transmuralla, carrer Solei i la carretera de Llagostera.
Si veniu en tren, l'estació està a l'extrem oposat del poble, respecte el parc, però deuen ser uns 20 o 25 minuts caminant, la població no és gaire gran.

Entre el parc de la Sardana i l'àrea d'autocaravanes hi ha una parada d'autobusos, a l'Ajuntament us podran informar de les linees i horaris.

Què visitar:

Caldes de Malavella: és una població bonica coneguda sobretot per l'aigua termal, hi ha mínim 2 balnearis (El Prats i el Vichy Catalan) i al poble hi ha 5 fonts termals. Si aneu al punt d'informació us donaran el planell on estan indicades i us donaran un got per probar-ne l'aigua que a més us servirà de record. Nosaltres vam fer aquesta ruta, us la descric a l'entrada del Parc de les Moleres; però en aquesta ocasió us mostraré un racó preciós de l'urbanització LLac del Cigne on trobareu l'estany artificial que li dóna nom, un parc infantil i pista poliesportiva, nomès li falta tenir àrea de pícnic, què hi farem;  és un espai molt bonic on desconectar.





La pista poliesportiva està darrera el parc

La Selva:
Costa Brava

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada