dimecres, 7 de març del 2018

Àrea de pícnic de la Plaça Serralavella, Ullastrell, Vallès Occidental

Petita àrea de pícnic urbana al límit sud-oest d'Ullastrell. Nosaltres hi vam ser al gener per una fira d'oli que fan i la vam trobar de casualitat buscant aparcament.
Consta de 2 taules que estàven possades juntes a un extrem de la plaça. Com veieu a la foto de sobre les vistes són fantàstiques.





Al centre de la plaça hi ha una àrea de jocs infantils vallada.






Tot i que no és un mirador propiament dit, la plaça és com un balcó amb unes molt bones vistes.

Montserrat

Al costat té un gran aparcament, que aquell dia es va omplir força per la fira, però no crec que normalment hi hagi gaire gent.

El nom de la plaça, com diu el seu cartell, és el nom d'una festa tradicional d'Ullastrell. Al anar a buscar-ne el significat m'he quedat de pedra al veure que és AVUI el dia de la festa de la Serralavella; increible però cert... A sota la foto us posso l'enllaç de la web de la festa, podreu veure-hi la explicació i història de la festa així com el programa; la festa durarà fins diumenge.


Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més d'Ullastrell:


Situació:


Accés: S'hi pot accedir en autobus des de Terrassa amb la línea M7, té 4 parades (segons el Google Earth), heu de baixar a la 4ª, és la que queda més a prop de la plaça.

Si veniu en cotxe per la carretera BV-1202 des de Castellbisbal o desde Terrassa quan arribeu al poble seguiu la carretera endavant.
Heu de creuar tot el poble sense deixar la carretera.

Quan sembli que ja s'acaba el poble i nomès hi ha cases a la dreta.
 En aquest punt veureu que hi ha varis carrer i una pendent just davant, agafeu la pendent, porta a la plaça.
El mapa de sota és de l'últim tros, quan ja heu creuat tot el poble, perquè veieu el què us dic, que heu d'nar cap a la pendent del davant.

Què visitar?

Ullastrell: Aquest cap de setmana pot ser un bon moment ja que fan aquesta festa, la Seralavella.
Ajuntament d'Ullastrell amb escalinata modernista.

Vallès Occidental:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada