dijous, 15 de març de 2018

Àrea de pícnic Font del Marge, La Pobla de Lillet, Berguedà

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos vam estar en aquesta apartada àrea de pícnic a les afores de La Pobla de Lillet. Les fotos són del novembre, per això l'aspecte de tardor.
És un espai molt petit i com indica el seu propi nom està en un marge del camí. Consta d'1 sola taula metàlica amb un banc de pedra que la rodeja. No tinc moltes fotos, perquè no hi ha espai per fer-les. No gaire apte amb nens petits perquè on hi ha la varana metàlica la pared es precipita en vertical. Des d'aquí gaudireu de vistes de la població i l'entorn.
La font que li dóna nom està entre les escales d'accés i la taula. Hi ha un cartell que indica que és potable rica en calç...
Com he indicat s'hi accedeix per unes escales, doncs en un dels graons hi ha grabat el nom de la font, és bonic.Situació:


Accés: Si veniu de Guardiola per la B-402 quan entreu a La Pobla de Lillet heu d'estar atents perquè heu de creuar el riu pel pont que hi ha al costat de l'Ajuntament, just abans del pont de pedra.Un cop creuat heu de girar a l'esquerra i agafar el carrer del Regatell que passa per l'esquena de l'Ajuntament.
Ja no deixeu aquest carrer, que canviarà de nom a carrer de la Font fins al barri de les Coromines.

Passareu pel costat del pont de pedra (que es pot creuar a peu)

Seguim endavant pel carrer de la Font, aquí quan gira a la dreta és quan arribeu al barri de les Coromines.
Deixeu el cotxe al costat dret del carrer (amb vistes al Pedraforca) i heu de seguir a peu.


 Per anar a la font heu de pendre el 4rt carrer de les Coromines, aquí tots els carrers es diuen de les Coromines i estan numerats. Al costat del cartell del carrer hi ha anunciada la font.


 Seguiu el carrer fins que surti de l'àrea urbanitzada.

Davant d'on s'acaba el carrer hi surt un camí, el seguiu durant uns 100 o 200 metres i a l'esquerra trobareu les escales d'accés a la font.

Al bloc hi ha 3 àrees més de la Pobla de Lillet:
Què visitar?

La Pobla de Lillet:


Berguedà: Teniu ben a prop Les Fonts del Llobregat
O Sant Jaume de Frontanyà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada