dissabte, 24 de març del 2018

Àrea de pícnic del Trial Parc, Castellolí, Anoia

Àrea de pícnic pels amants i acompanyants dels amants del Trial. Està al límit nord-est de Castellolí. Les fotos són d'un dissabte al matí de principis de març.
Consta de 2 taules de fusta en un extrem de la pista, no té ombres. És una àrea de pícnic funcional pel pràcticants d'aquest esport. Jo desconec aboslutament el Trial, pel què no us puc dir si les activitats que hi han estan bé o no, però n'hi ha força.











Just del costat surt una de les rutes de barraques de pedra seca, per si voleu combinar l'activitat. Nosaltres aquesta no la vam fer, com us vaig explicar en una altra entrada de Castellolí nosaltres vam fer un tros d'una altra ruta.



Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Castellolí:


Situació:
Accés: Com us he dit està al'extrem nord-est de Castellolí; no he trobat el nom del carrer però crec que és la continuació del carrer Canstància cantonada amb el carrer del Treball.

Si veniu de Barcelona per l'A-2 heu de agafar la sortida 563 a Castellolí.
  En menys d'1 quilómetre arribareu a l'àrea urbanitzada, just a l'arribar al poble veureu el cartell de benvinguda de la foto de sota, doncs heu de girar a la dreta just després del cartell.
 Després del cartell de benvinguda gireu a la dreta al primer carrer que hi ha.

 I ja esteu al carrer del Trial Parc, nomès heu de seguir el carrer endavant.
 A les fotos del Google Earth no surt ni les taules ni el Trial Parc perquè són imatges preses fa temps. Aquí ja nomès haureu de buscar aparcament pel cotxe i ja hi sou.

Què visitar?

Castellolí:
Església vella de Sant Vicenç
O fer una de les rutes de les Barraques de Pedra Seca
Barraca l'Olivar del Maties

Anoia: No molt lluny hi ha el Castell de la Pobla de Claramunt (fotos del 2011)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada