dilluns, 19 de març del 2018

Àrea de pícnic Font de Sant Martí, El Brull, Osona

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos  vam estar en aquesta petita però interessant àrea de pícnic a El Brull, ja dintre del Parc Natural del Montseny. Les fotos són d'un plujós dilluns de març que vam tenir festa, però he de demanar disculpes perquè amb les preses de fer les fotos sota la pluja no em vaig adonar que a varies d'elles surten gotes... però fer fer-vos una idea si us servirà.

Nomès consta d'1 taula petita de pedra ubicada en un petit turó davant a la Plaça de la Vila. L'espai de la taula queda elevat respecte al carrer i està en el mateix espai que la font que li dóna nom. Tot i que estigui a la Plaça de la Vila, El Brull és un municipi disgregat, aquí nomès hi ha l'Ajuntament i l'esglèsia. És un indret amb encant que està bé per utitlitzar-lo de pas.












Per sobre de la petita explanada de la taula i la font hi ha unes escales que us porten a les restes del Castell del Brull, el què en queda és una part d'una de les torres.











Per sota de l'aparcament hi ha un poliesportiu amb pista de fútbol, de bàsquet i una taula de ping pong.




Situació:
Accés: Nosaltres hi vam arribar des de Seva, nomès s'han de seguir les indicacions cap a El Brull. Quan arribeu al cartell d'entrada al poble ja estareu a uns 500 metres de l'àrea de pícnic.
Com us he dit, el poble no té un nucli compacte, a la plaça de la vila nomès hi ha l'Ajuntament, l'eslgésia, el turó de l'àrea de pícnic/font/castell i l'aparcament. Quan arribeu des de Seva veureu a la dreta l'església, davant l'Ajuntament i a l'esquerra el turó.
A la dreta de la imatge es veu l'accés a l'aparcament.
 Com veieu no té pèrdua.
Per pujar el turonet ho podeu fer per les escales que estan a la dreta o pujant fins a la part posterior del castell on hi ha 2 accessos a peu pla, mirant el castell agafeu el de l'esquerra si aneu amb cotxets o cadira de rodes, és més pla.



 A la mateixa Plaça de la Vila, als peus del turó, hi ha una parada d'autobus de la línea 441 de l'empresa Sagalés. La podeu veure a la foto de sota.

Què visitar?

El Brull:


Parc Natual del Montseny:
Pantà de Santa Fé

Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada