dimecres, 10 de gener del 2018

Àrea de pícnic Parc del Pinaret, Cambrils, Baix Camp

Ombrejada i espaiosa àrea de pícnic al límit nord-oest de Cambrils entre el carrer Josep Serra i Dalmau, l'Avinguda del Mil·lenari i el Passeig Sant Joan Baptista Lasalle. Quan hi vam ser a l'octubre hi estaven fent reformes i la majoria de les taules les tenies vallades a l'entrada del parc; han passat 3 mesos, així que suposo que les obres hauran acabat. Quan tinguem ocasió ens hi tornarem a passar per actualitzar-ho.
En total hi han 16 taules, quan hi vam ser n'hi havia 6 a lloc i les altres 10 a l'entrada principal pendents de col·locar. L'espai de les taules és la pineda que dóna nom al parc.  Les taules estan ben ombrejades i hi ha molt lloc perquè és un espai molt gran. Les 6 taules estaven agrupades en 1 triple, 1 doble i 1 sola; no sé com hauran possat la resta.






Espai preparat per més taules o on estàven abans


El parc és molt gran, són més de 44.000 m2; està totalment vallat i té 5 accessos. L'entrada principal està a l'Avinguda del Mil·lenari (almenys la que ens va semblar més gran), hi ha un accés a prop de les taules al carrer Josep Serra i Dalmau (just davant del parc infantil). Està totalment vallat, que fa que estigui millor conservat i més net. Us passo l'enllaç de l'Ajuntament de Cambrils d'on he tret l'informació i on en trobareu més com per exemple els horaris d'obertura (que varien durant l'any): Parc del Pinaret

Al parc hi trobareu molt espai per passejar amb moltes ombres, un parc infantil al costat de l'àrea de taules i un petit estany.























Ara he vist al Google Earth que també té una pista de skate, però com està fora de l'espai vallat no la vam veure... em sap greu. Si us interessa el tema us passo un enllaç a la web de l'Ajuntament on en parlen, perquè almenys en veieu una foto: Pista skate Parc del Pinaret

Situació:

Accés: com us dic sempre en poblacions tan grans, el millor és possar el navegador, però queda força a prop de la sortida 37 de l'AP7. Us recordo que està entre el carrer Josep Serra i Dalmau, l'Avinguda del Mil·lenari i el Passeig Sant Joan Baptista Lasalle.

Què visitar?

Cambrils:


Baix Camp:

3 comentaris:

  1. Un bon lloc per reposar si estàs per allà, urbà però bonic, bon reportatge com tots els que fas. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si, inclús per fugir del sol de la platja, és un bon espai per descansar i reposar forces.
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Can this place is bbq allowed?

    ResponElimina