divendres, 19 de gener del 2018

Àrea de pícnic Font de l'Espadaler, Sant Quirze de Besora, Osona

Tranquila  àrea de pícnic a l'entrada oest de la població. Les fotos són del novembre; aquesta àrea de pícnic la vam descobrir per casualitat fa uns 3 anys, en vam fer fotos però les vaig perdre quan se'm va espatllar l'ordinador. Així que, quan al novembre vam passar a prop hi vam tornar a anar .
Consta de 3 taules de pedra, però nomès 1 té bancs. L'espai és bonic però personalment crec que s'hauria de millor el tema de les taules-bancs, sembla deixat i és una llàstima. A l'estiu hi tindreu una bona ombra, però si veniu fora del bon temps és un espai força fresc, porteu mantes per poder-vos aïllar del fred de la pedra. Té 1 bloc amb 4 barbacoes.









La Font que li dóna nom porta el cognom de l'antic propietari del terreny, en Josep Espadaler i Font. A l'entrada de l'espai hi ha un monolit en la seva memoria.


Hi passa la riera de Cussons, de fet per accedir a l'espai s'ha de creuar un pont per superar la riera.






Situació:

Accés: És molt senzill arribar-hi.
Si veniu per la C-17 heu de pendre la sortida 82 on ja està anunciat Sant Quirze de Besora.
 A la sortida de l'autovia trobareu indicacions cap a Sant Quirze, que està a escasos 1000 metres.


 Esteu atents, perquè just quan arribeu a la població veureu una mena de fàbrica o magaztem a la dreta, i l'àrea de pícnic està just al costat.
 Heu d'anar com si anéssiu al magaztem/fàbrica de la dreta, i just després en direcció 180 graus d'on venieu està l'àrea de pícnic; és a dir que des de la carretera en aquest punt us queda visualment a l'esquena.

 On hi ha el camió blanc és on hi ha el pontet per accedir a l'àrea de pícnic.

Què visitar?

Sant Quirze de Besora:


Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada