dijous, 25 de gener de 2018

Àrea de pícnic (berenador) de la Vall de Mereig, Parròquia de Canillo (Andorra)

Petita àrea de pícnic de pas en un entorn magnífic i amb unes vistes impressionants. Està al Coll de Ordino just abans del punt kilómetric 8 de la carretera de Montaup si veniu de Canillo. Les fotos són de l'agost. En epoca de neu us trobareu el Coll tancat i per tant no serà possible accedir-hi.
Consta de 2 taules de fusta més llargues de l'ho normal, totes dues gaudeixen de les vistes. És una àrea de pícnic de pas ja que està al costat de la carretera i no té gaire espai per jugar. Val la pena parar encara que nomès sigui per gaudir de les vistes.També és un punt d'inici d'excursions, hi ha un cartell que n'indica 4 de possibles.
Hi ha espai per força cotxes, suposo que perquè la gent ho utilitza de mirador i de punt de partida per fer senderisme.


Situació:

 Accés: A l'entrada sud de Canillo trobareu una indicació cap a Ordino.

 Pocs metres després trobareu la rotonda on heu de pendre la carretera que us porta al Coll d'Ordino.

 Seguiu la carretera endavant, passeu de llarg l'aparcament del Roc de Quer (foto de sota).
 Aproximadament 1 o 2 km més tard trobareu a l'esquerra l'aparcament d'aquesta àrea de pícnic.


Què visitar?

Coll d'Ordino:
Aquest coll uneix Ordino i Canillo per una carretera de muntanya de doble sentit de quasi 18 km. A nosaltres ens encanta creuar els colls perquè sempre proporcionen unes vistes increibles i preciosos indrets com el què us proposo a continuació.
Mirador Roc del Quer: a uns 5 o 6 km de Canillo hi ha una curtíssima excursioneta que val la pena fer, és anar fins al Roc del Quer que es un mirador suspès a l'aire amb unes vistes brutals.  Són uns 400metres, però la meitat són de forta pendent: millor no fer-ho amb cotxets o persones amb dificultats de mobilitat. 
Venint de Canillo és fàcil de distinguir on és, trobareu l'aparcament a l'esquerra en una corba.
Nomès heu de seguir el camí i la gent, quan hi vam ser a l'agost hi havia un punt d'informació obert; no hi ha pèrdua. Pel camí trobareu algún altre mirador per gaudir d'aquest paisatge.
Aquesta és la part planera
Quan arribeu al mirador del Roc del Quer trobareu 2 miradors, el primer que trobes quan arribes que queda per sobre de la plataforma volant i proporcina seguretat als que tenim vèrtig. Si teniu la sort de no tenir vèrtig val la pen baixar a la plataforma on a més hi ha una part que és de vidre.

 A sota del mirador superior hi ha plafons informatius de la formació geològica del terreny


Andorra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada