dimarts, 9 de gener de 2018

Àrea de pícnic Rial de la Serp, Arenys de Mar, Maresme

Bona àrea de pícnic ubicada a la platja del Cavaió, al límit nord d'Arenys de mar. Les fotos són del setembre del 2017.

Consta de 9 taules de fusta separades pel camí que creua l'àrea.

A) A sota una petitíssima pineda hi ha 5 de les taules, d'aquestes algunes tenen ombra i també hi ha una font.B) Aquesta part sembla més nova, si més no els arbres són molt joves i no fan ombra a les 4 taules.
La platja del Cavaió és molt gran i molt llarga, és a dir que hi ha molta sorra fins que no arribes a l'aigua. Per això des de les taules quasi no es veu l'aigua.

Al costat de les taules de l'area B hi ha un camp de futbol, camps de volei i dutxes.


No he trobat informació de perquè aquest rial es diu així, però al setembre estava ben sec. El podeu creuar per un petit pont i a l'altre costat trobareu més platja, un espai amb bancs per descansar i més dutxes. També hi ha un plafó ifnormatiu, però ja està molt vellet.

Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Arenys de Mar:Situació:

Accés: Està al límit nord de la població, poc després del port, hi ha un accés força directe des de la carretera nacional.
Si veniu del sud per la carretera nacional, heu de creuar la població i quan ja s'acaba la zona  urbanitzada trobareu un accés al port a la dreta.  Baixeu per l'accés al port fins a la rotonda que hi ha a baix de tot
  Heu de creuar la rotonda per tal de seguir recte.
  Anireu a parar a una mena de plaça/aparcament.
La creueu i agafeu la carretera de l'esquerra que va a parar a la platja, on hi ha un aparcament molt gran i l'àrea de pícnic del Búnquer del Cavaió. L¡aparcament arriba fins a les taules del Rial de la Serp, que està a uns 300 o 400 metres del búnquer.

Què visitar?

Arenys de Mar:


Maresme:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada