diumenge, 17 de setembre del 2017

Àrea de pícnic de la Font del Roure, Barcelona, Barcelonès

Inspirada en els blocs de fonts: Encos i Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem anat aquest matí a aquesta petita joia de Barcelona, està al barri de Sant Genís dels Agudells. S'hi arriba en transport públic, hi ha un autobus de barri que us deixa a l'entrada del parc: el 185.
És un parc petit però que sincerament m'ha enamorat. La primera part del parc es veu moderna, però la part posterior on hi ha la font i l'àrea de pícnic dona la sensació de tornar a principis del segle XX, tot i que el parc és dels 80. Però l'espai té un encant especial.

L'àre de pícnic és molt ombrejada i aïllada del carrer, consta de 5 taules de fusta. Queda per sobre de la resta del parc, diguem que és el nivell més alt.





Mireu quin tros de bolet...








Quan arribes a la plaça de la Font del Roure el primer que trobes és un petit espai amb una petita bassa i bancs, queda a l'ombra d'un castanyer, al terra hi havia castanyes però no sé si són bordes.







Un nivell per sobre trobareu la petita àrea de jocs infantil i una petita explanada fins a la font que dóna nom al lloc.



La font queda per sota del nivell de l'explanada, s'han de baixar uns esglaons. És una font bonica en un entorn molt agradable i sorprenent, perquè en aquest racó no sembla que estiguis a Barcelona...








Sembla que temps enrera hi havia un passeig per la part exterior del parc que el rodejava, hi ha varis punts on hi ha escales que ara porten enlloc.


A la plaça de la Font del Roure on s'ajunten el carrer Font del Roure i el carrer Costa Pacheco,  trobareu alguns llocs per aparcar i la parada de l'autobus del barri 185.


Situació:

 
Accés: Està al final del carrer Costa Pacheco, a la plaça Font del Roure, al límit amb Collserola. Com sabeu en poblacions grans us remeto al navegador per arribar a l'àrea de pícnic.


Què visitar?

Barcelona:





2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla mentida que a la ciutat de Barcelona quedin llocs així.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si la veritat...
      Moltes gràcies Josep!
      Una abraçada

      Elimina