dilluns, 11 de setembre de 2017

Àrea de pícnic del Parc del Litoral / Parc del Patufet nº 34, Sant Pol de Mar, Maresme

Petita i agradable àrea de pícnic ubicada en un bon parc a l'entrada sud de la població de Sant Pol de Mar.
Consta de 5 taules de fusta, 1 d'elles adaptada per a cadira de rodes i 2 amb un banc amb respatller ideal per gent amb problemes d'esquena. És una àrea molt ombrejada i tranquila. Queda a l'extrem sud-est del parc, al costat de la via del tren, que és l'únic hndicap que té aquesta àrea.

Al costat de les taules hi ha un joc infantil i una tula de ping pong.

Al parc hi ha un recinte reixat força grandet on a dintre hi ha 3 taules de fusta, la porta estava oberta, però no hi havia cap tipus de cartell informatiu. Vam preguntar a un noi i ens va dir que era d'un institut que està al costat del parc; la veritat és que és extrany tan si és de l'institut com si forma part del parc. Parlarem amb l'Ajuntament per assegurar-nos de què es tracte i ho actualitzarem, igualment us ho mostrem.El parc és força quadrat i creuant-lo en diagonal hi trobareu 3 àrees de joc:

Parc Patufet nº 34: és la que queda més a prop de l'aparcament i té els típics elements d'quests parcs inspirats en contes i amb els dibuixos de la Pilarín, sempre són un atractiu afegit.


Part central del parc: hi ha un petita àrea de jocs, 4 o 5 elements, la majoria petits.


Àrea del vaixell: és la part del parc més propera a la platja i a la riera, així com a l'àrea de pícnic. És un espai bonic i també amb jocs moderns on domina un vaixell central.
A la resta del parc hi trobareu:

Bonics espais de passeig:
Un circuit de salud (on els gossos no estan permesos).
Banys, amb 1 per mobilitat reduïda.

Un quiosc bar (no vinculat a les taules).

Al centre del parc hi ha un pal amb una estelada i als peus l'escut de Sant Pol; a la foto no s'aprecia l'escut... però hi és!També hi trobareu el què sembla un pipican o àrea de joc per gossos, però tampoc hi havia cap cartell indicatiu.

Per la part que toca a l'àrea de pícnic i la via del tren hi ha un passeig que creua el parc i va cap a la població i per l'altre costat segueix la línea de la costa. Hi havia gent passegant-hi i fent esport.


El passeig sortint del parc cap a la població
Podeu creuar el pont per anar al poble

O anar a la platja per la riera
Com que no hi havia cap planell del parc us posso un improvisat al Google Earth:


Hi ha un aparcament molt gran davant i a un costat del parc. L'aparcament és de pagament durant l'época estival, del 15 de juny al 15 de setembre, la resta de l'any és gratuit.


Situació:

Accés:

Si veniu des de Canet de Mar per la carretera N-II, Trobareu la sortida cap a Sant Pol i Sant Cebrià, la preneu.

 Passareu per sota de la carretera nacional

 Sortireu a la carretera BV-5128 i tal com en sortiu trobareu una desviació a la dreta que heu de pendre

Heu de pendre la desvició a l dreta
 La desviació que heu agafat és l'accés al parc.
 En aquest punt s'ajunten l'entrada a l'aparcament (a la dreta) i la sortida de l'aparcament (a l'esquerra). El Google Earth no segueix el camí de l'entrada, però ja no té pèrdua, l'aparcament està a 50 metres.

Què visitar?

Sant Pol de Mar:


Maresme:


Cap comentari:

Publica un comentari