dilluns, 4 de setembre de 2017

Àrea de pícnic de la Font de Sant Roc, Sant Hilari de Sacalm, Selva

Petita i ombrívola àrea de pícnic a les afores de Sant Hilari de Sacalm. S'hi arriba per una pista forestal que surt de la carretera GI-542 direcció Òsor.
Nomès consta de 2 taules de fusta força juntes, són taules grandetes, per 8 tranquilament i si hi aneu amb nens petits fins a 10 persones. És un espai realment fresc; hi vam ser a principis d'agost un dia de molta calor i vam dinar ben frescos; és un bosc dens i tancat que a l'estiu proporciona frescor però quan canvii el temps serà molt fred.
La font que dóna nom a l'espai queda per sobre de les taules, és d'aigua sense garantia sanitària.
L'espai fa pendent i no hi ha molt lloc per jugar, però els nens es podran entretenir amb els arbres, les fulles, etc. Oblideu de portar la pilota... o la perdreu pendent avall i acabarà a la carretera.

Es tracte d'un terreny particular que generosament deixen utilitzar per fer pícnic, siguem responsables i tarcte-m'ho com voldriem que ho tractessín si fós nostre. Respecteu les normes.Situació:

Accés: L'accés a la pista forestal que porta a la font està entre el km. 20 i el 19 de la carretera d'Osor (GI-542).Quan estigueu a Sant Hilari heu de seguir les indicaciones cap a la Font Picant que trobareu al centre de la població, o cap a Òsor. Sortireu de Sant Hilari per la carretera GI-542. Heu de seguir endavant fins que passareu de llarg el Balneari de la Font Picant (foto de sota), està a uns 2 o 3 km de Sant Hilari.
 Seguiu endanvant, passareu pels antics jardins de la Font Picant ara abandonats.
Després de la següent corba a la dreta ja hi ha la desviació, heu d'estar atents perquè no està anunciat previament i quasi no es veu el cartell de la Font de Sant Roc.

A la dreta es veu una mica la desviació a la Font de Sant Roc
 Heu de pendre la desviació.
Es tracte d'una pista forestal no molt ample, però són uns 200 o 300 mts nomès. Hi ha una corba a l'esquerre que és més ample on podreu deixar el cotxe (nomès en caben 2 o 3) i davant mateix hi ha l'accés a l'àrea de pícnic.


Què visitar?

Sant Hilari de Sacalm: com que a les entrades de les altres àrees de pícnic he explicat varies coses per fer, us remeto a elles perquè veieu les altres opcions de pícnic i alguna de les opcions de visites de les moltes que té aquesta població:

La Font Vella

La Selva:


Cap comentari:

Publica un comentari