dissabte, 18 de novembre de 2017

Àrea de pícnic Parc de l'Arenal, Vandellós i L'Hospitalet de l'Infant, Baix Camp,

Fantàstica àrea de pícnic a la platja de l'Arenal de L'Hospitalet de l'Infant on vam anar a l'octubre per recomanació de la meva cunyada Georgina. Haviem de passar el día aquí, però feia tan vent que era impossible estar-hi  a gust, no vam tenir sort; però és un espai fantàstic per passar el dia en familia.
El parc està ubicat al llarg de la platja del mateix nom. És un parc gran i molt complet, suposo que a l'estiu estarà ple de gent perquè a més moltes de les taules tenen ombra. Consta de 4 àrees de pícnic amb un total de 14 taules de fusta, us les explico de nord a sud:

A- Està al principi del parc a tocar del gran aparcament del Passeig d'Arenal amb el carrer del Jonquer. Té 3 taules i força ombra, des d'aquestes taules tindreu boniques vistes a la platja (com podeu veure a la foto de la capçlera).
No hi ha excusa per no recollir i llençar la brossa...
B - Queda més al centre del parc i entre el Passeig d'Arenal i el circuit de salud del parc. Consta de 4 taules amb molta ombra.

C - Ubicades al voltant del parc infantil, en total hi ha 6 taules: 1 dintre el mateix espai que els jocs infantils i 5 sota uns pins al costat.


D - Al costat del punt d'informació, al límit sud del parc. Consta d'1 sola taula que depén de l'hora no tindrà ombra.

El parc com us he dit és molt complet, a més del parc infantil que ja heu vist a l'àrea de pícnic C, també hi trobareu 1 taula de ping pong, 2 taules de fut-toc, 1 pista de fútbol sala, carril bici, bancs per descansar, circuit de salud i bonics espais per passejar.
I sobretot la platja!
Situació:


 Accés: Si veniu per la N-340 heu de sortir a Vandellós / Mora.
Veureu que la sortida de la carretera us porta sentit muntanya, no passa res, a pocs metres trobareu una rotonda.
 Feu la volta completa de 360º i ja estareu en sentit mar.
 Seguiu endavant fins que haureu passat 2 ponts.

 Just després del 2on pont trobareu una mini rotonda (sense qusasi construcció al centre); heu de pendre el 2on carrer de la dreta, que és carrer de Ramon Berenguer IV.
 Seguiu aquest carrer fins que aneu a parar al passeig marítim (Passeig de l'Arenal).

Seguiu endavant
Un cop arribeu al Passeig d'Arenal hi torbareu molts llocs d'aparcament, si gireu a l'esquerra arribareu a una àrea d'aparcament molt gran. Si veniu a l'estiu suposo que haureu de venir ben aviat per trobar lloc.

 Què visitar?

Vandellós i L'Hospitalet de l'Infant:


Baix Camp:

4 comentaris:

  1. Molt bona entrada Marta, llàstima el Mestral que quan bufa BUFA!!!
    Bon lloc sibretot de cara a l'estiu o la tardor, tal com dius

    ResponSuprimeix
  2. Bon reportatge Marta, un lloc a tindre en compte si es va per aquelles contrades i sobretot si es porta canalla. Una abraçada i salut.

    ResponSuprimeix