diumenge, 7 de juliol del 2019

Àrea de lleure de l'Embassament de Riba-roja d'Ebre, Ribera d'Ebre

Bona i molt gran àrea de pícnic a les afores de Riba-roja d'Ebre als peus de l'embassament. Les fotos són de l'agost passat...  Com ja he explicat anteriorment, quan preparava el llibre vam fer 2 viatges a les Terres de l'Ebre per documentar-nos i vam tornar amb un munt d'àrees de pícnic, com que sempre intento no repetir comarques i les que són de la mateixa comarca les espaio se m'han acumulat i encara en tinc forces per publicar; si això ho ajuntem amb la perparació del llibre, un canvi de feina i temes de salud familiars es converteix en poc temps pel bloc i poca productivitat pel bloc.
En total hi ha 24 taules de pedra, són grandetes, hi caben unes 10 persones, cada 3 taules hi ha un bloc de 3 barbacoes. Així que en total hi ha una barbacoa per  taula. Hi ha taules amb ombra i taules  a la solana. Les taules estan totes possades en fila i les barbacoes també.







L'entorn és un espai molt gran, hi ha molt lloc per jugar, correr i desconectar entre les taules i l'embassament.

Tot i que és d'ús públic, també és una àrea de pesca i es necessita un tiquet per poder pescar-hi; ho gestiona la Societat de Pesca La Carpa, contacte: clica aquí




Es pot accedir a l'embassament, a la vegetació de l'entorn hi vam trobar mores...







Situació:

Coordenades de GPS:   41°14'44.05"N    0°25'41.47"E

Accés: Heu de sortir de Riba-roja direcció La Pobla de Massaluca per la carretera TV-7411, i just després de la presa de l'embassament hi ha el punt quilomètric 5, a escasos 100 metres de la presa i el punt km 5 hi ha una desviació a la dreta sense senyalitzar, la preneu i en pocs metres ja estareu a l'àrea de lleure.

A la dreta hi ha la presa de l'embasament seguiu uns 100 metres més endavant

Desviació cap a l'àrea de lleure



Què visitar?

Riba-roja d'Ebre:

Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Riba-roja, les dues ubicades en emplaçament realmente bonics i interessants:



Ribera d'Ebre: és una comarca sorprenent, bonica, tranquila i crec que molt desconeguda que val la pena descobrir. He sentit una gran tristor amb el recent incendi que hi ha tingut lloc...
L'Ebre des del Castell de Mora d'Ebre

2 comentaris:

  1. Hola, fuimos una vez y nos gustó mucho. Este fin de semana (julio 2020)queremos volver . Me puede informar alguien si se puede hacer barbacoa (fuego)?.
    Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Deberías hablar con el ayuntamiento por si hay alguna restricción por riesgo de incendio; cuando nosotros estuvimos hace dos años era en plena ola de calor (era agosto del 2018) y no estaban precintadas, pero no sé ahora como estarán.

      Elimina